Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
ade76a67314782a88dfe12c8fe00b713d9e4fcbesniper%20ghost%20warrior.jpg

излезе по торенти, очекувам да е многу интересна игра.

Дечки ај кога ке ви се пуштени боксовите подолго време проверете:
Ставете дланката од кај левиот вентилатор што е од кај HDMI портот и потоа проверете десниот вентилатор од кај струјата што е....Ист е воздухот по топлина што го исфрлаат или има разлика на едната страна???

сакам да прашам дали сеуште има висок процент на банови ако се приклучиш на live

--- надополнето ---

ако може да ми каже некој страна за симнување на игри за xbox 360 , фала однапред

да рашам дами ке те банираат ако се приклучиш само на ливе без да играш онака да ти стои за да си чепкаш фала

--- надополнето ---

да прашам дали ке те банираат ако се само уклучиш на live без да играш на нет фала

да рашам дами ке те банираат ако се приклучиш само на ливе без да играш онака да ти стои за да си чепкаш фала

--- надополнето ---

да прашам дали ке те банираат ако се само уклучиш на live без да играш на нет фала

Засе може да те банираат ако те приметат. Јас се уклучувам, имам силвер и добро е за сега, ама може да те фатат кога ќе симнуваш апдејт на пример и да те банираат. Значи никогаш неможеш да бидеш сигурен.

Singularity | Xbox360
Ne e moj tip na igri, no nekako me privlekuva i mislam deka ke bide odlicna igra. Pisuva deka izleguva denes sto znaci deka veke ja ima na torrenti. :D

ade76a67314782a88dfe12c8fe00b713d9e4fcbesniper%20ghost%20warrior.jpg

излезе по торенти, очекувам да е многу интересна игра.

Кој сака пуцајне од 1 километар далечина одличен ефект при перфектен удар во глава ова е вашата игра. Не очекувајте од играва call of duty или што знам јас ќе се разочарате. Сепак има убава графика и многу багови хахахахах

Играта е клон на Bioshock. Зарем неможат ништо оригинално да смислат.......

Хахахахаха....не би рекол....повеќе подсеќа на TimeShift.........денеска ретко може да се игра некоја игра и додека ја играш да си кажеш дека е нешто ново...и нешто што не те подсеќа на нешто друго(за жал).....а за Bioshock би рекол само дека утнаа што користеа unreal engine....и вториот дел повеке делува ше како експанзија однегу како свежо продолжение........али затоа се збори дека тројката веке нема да биде "под вода".

да ве замолам за помош околу режење на игри за xbox пробав со imgburn веке потрошив 4 cd и не бива ми вика eror а правам се како што прочитав подолу на форумот ставам LayerBreak=1913760 и го селектирам двд фајлот и со 2 x брзина .фала многу за помошта однапред :toe:

Па да, системот на борба подсеќа на Timeshift, ама атмосферата, ефектите, тоа со стварите наоколу што ги стискаш па некој почнува да збори, сетингот онака комунистички, ееееептен наликува на атмосферата во Bioshock.

Друже проби да ја смениш брзинта на режање со поголема брзина и на мена исто ми правеше и сега ги режум со поголема брзина со 8.и јас исто уништих над 10 цд

да ве замолам за помош околу режење на игри за xbox пробав со imgburn веке потрошив 4 cd и не бива ми вика eror а правам се како што прочитав подолу на форумот ставам LayerBreak=1913760 и го селектирам двд фајлот и со 2 x брзина .фала многу за помошта однапред :toe:

Kakvi diskovi koristis? Xboxot gi cita DVD+R DL, ako snimas na DVD-R DL nema da ti rabotat. Koga ke simnes nekoja igra imas 2 fajla, .DVD i . ISO, ke go izberes .DVD fajlot so ImgBurn i ke rezes na 2.4 X brzina. layerBreakot e veke zapisan vo toj fajl taka da nema potreba da menuvas nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom