Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да се играат игри од XBOX на XBOX360

Друже а на обично ДВД се режат или на ДВД Double Layer

Имам Xbox360 Elite 120 гб значи на дуал леер оти има и некои интересни игри од Xbox фала ного

Што дискови користите за горење на игри на икс кутијата? :)
Денес земав 2 лоши и 4 вербатим од кои 2та лоши ми се заебаа, а од вербатимот едно само помина и работи. Сите беа купени од Еми. На еден од вербатим дисковите кога режам со Img burn ми вика Disc needs to be formatted before writing и вади ерор после тоа...

Што дискови користите за горење на игри на икс кутијата? :)
Денес земав 2 лоши и 4 вербатим од кои 2та лоши ми се заебаа, а од вербатимот едно само помина и работи. Сите беа купени од Еми. На еден од вербатим дисковите кога режам со Img burn ми вика Disc needs to be formatted before writing и вади ерор после тоа...

Строго Вербатим, никогаш досега не сум имал проблеми.

Строго Вербатим, никогаш досега не сум имал проблеми.

Од кај ги земаш и што режач користиш (мојот е Samsung Superwrite master)? Од Еми цел живот купувам али денес 2 пати отидов по дискови само еден работи ко што треба.

Јас режам со no name од ЛС медиа се ама мислам 50 денари, одлични се никогаш ниту се исклучила игра ништо.

Од кај ги земаш и што режач користиш (мојот е Samsung Superwrite master)? Од Еми цел живот купувам али денес 2 пати отидов по дискови само еден работи ко што треба.

Па од Струга сум, ги земам најчесто од една книжара а тие мислам дека ги земаат од кај Драган (ИДЦ). Режам со Пионир 210, секогаш на 2.4x

Да прашам како се движат цените на Xbox 360 сакам да земам но незнам колку се ај ако знае некој нека пише поззззз

Вие кој би ми препорачале Arcade/Elite ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom