Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Crackdown 2 ја има на торенти. Одлична одлична игра, препорачана за сите. Чиста 10-ка од мене
Боље ти е да го дадеш кај Драган да ти го флеша за 30 евра. Кај новиве верзии треба да се сече ПЦБ-то и да се прави бајпас со жички. 100% ќе заебеш нешто ако пробаш сам.
Инаку најнова вест: Alan Wake се продаде во 145000 примероци!:pos2: Кој се клањаше во играва пред некое време, сеир да му тргнеме?
Малце ме изнервира Драган што кога го прашав колку пари ќе ми земе ако му донесам XBox да ми го хакне ми рече 45 евра, а на било кој друг што го прашав ми рекоа дека им кажал 30 евра. Горе во Буњаковец на први ми рекоа 30 евра дека ќе биде, само не знам како работат тие горе ама пак чим продаваат хакнати најверојатно си ја знаат работата![]()
Имаше овде некој што го има хакнато во Буњаковец, не се секирај, нема да имаш проблеми. Драган e greedy.
Инаку најнова вест: Alan Wake се продаде во 145000 примероци!:pos2: Кој се клањаше во играва пред некое време, сеир да му тргнеме?
Боље ти е да го дадеш кај Драган да ти го флеша за 30 евра. Кај новиве верзии треба да се сече ПЦБ-то и да се прави бајпас со жички. 100% ќе заебеш нешто ако пробаш сам.
Тоа е првата недела во УСА , вкупно е околу 600 000 што и сеуште е многу малце. Сепак допрва доаѓаат длц и намалување на цени!!!!