Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
ок фала значи само го режан двд фајлот така поздрав

Епа помина долго време одкога последно постирав на страната ама сега се вратив. Земав од Германија Xbox 360 и неколку оргинални игри и xbox live 12 months gold membership ако има некој исто така ливе мембершип мојот гамер таг е: xXxPaTR1oTxXx слободно аднетеме. За зал нема начин да се игра преку интернет кога играта е симната или барем така јас мислам ако има некој некое решение пишете.

Дечки ја има ли играјано некој ГТА 4 да ми каже како се играјат екзпанзииите GTAIV Ballad of Gay Tony и GTAIV: Lost & Damned дали треба Ливе да се уклучиш или се симнувааат посебно Зашто Grand Theft Auto IV и GTA: Liberty City оргинали ми се ама Хбох360 ми хакнат а на торенти неможам да ги најдам фала однапред

ZDRAVO ZDRAVO

Izvini sto nemozam da ti dadam celosen odgovor na prasanjeto ali sepak mozam da ti pomognam i da ti kazam deka za Ballad of Gay Tony и GTAIV: Lost & Damned voopsto netreba da ja imas GTA4 . Se nadevam deka ti pomognav,pozdrav

Друже фала ного видех како е

Crackdown 2 ја има на торенти. Одлична одлична игра, препорачана за сите. Чиста 10-ка од мене

Crackdown 2 ја има на торенти. Одлична одлична игра, препорачана за сите. Чиста 10-ка од мене

Блиску сум бил почнаа ревјус би требало д аима просек околу 95

--- надополнето ---

Море 9 или 8,5 :)

--- надополнето ---

http://www.gamespot.com/xbox360/act...iew?hd=1&tag=topslot;watchlink;2#toggle_video

10 min review 7 ocena ima , ne sum bil i tolku mnogu tocen sepak hahahahah

Завчера станав сопственик на XBox 360 Elite :D Штета го немам пробано уште дека сум во Виена (од тука го земав од една продавница ги имаат на попуст - 200 евра со 2 игри). Сакав да прашам, го има некој хакнато сам и ако го има кој guide го користел? Дека некако глупо ми е да му дадам на некој 30-45 евра за да ми го флешува фирмверот (и притоа да ми каже дека го чипувал)...

Боље ти е да го дадеш кај Драган да ти го флеша за 30 евра. Кај новиве верзии треба да се сече ПЦБ-то и да се прави бајпас со жички. 100% ќе заебеш нешто ако пробаш сам.

Инаку најнова вест: Alan Wake се продаде во 145000 примероци!:pos2: Кој се клањаше во играва пред некое време, сеир да му тргнеме?

Боље ти е да го дадеш кај Драган да ти го флеша за 30 евра. Кај новиве верзии треба да се сече ПЦБ-то и да се прави бајпас со жички. 100% ќе заебеш нешто ако пробаш сам.

Инаку најнова вест: Alan Wake се продаде во 145000 примероци!:pos2: Кој се клањаше во играва пред некое време, сеир да му тргнеме?

Малце ме изнервира Драган што кога го прашав колку пари ќе ми земе ако му донесам XBox да ми го хакне ми рече 45 евра, а на било кој друг што го прашав ми рекоа дека им кажал 30 евра. Горе во Буњаковец на први ми рекоа 30 евра дека ќе биде, само не знам како работат тие горе ама пак чим продаваат хакнати најверојатно си ја знаат работата :)

Малце ме изнервира Драган што кога го прашав колку пари ќе ми земе ако му донесам XBox да ми го хакне ми рече 45 евра, а на било кој друг што го прашав ми рекоа дека им кажал 30 евра. Горе во Буњаковец на први ми рекоа 30 евра дека ќе биде, само не знам како работат тие горе ама пак чим продаваат хакнати најверојатно си ја знаат работата :)

Имаше овде некој што го има хакнато во Буњаковец, не се секирај, нема да имаш проблеми :). Драган e greedy.

Имаше овде некој што го има хакнато во Буњаковец, не се секирај, нема да имаш проблеми :). Драган e greedy.

Премногу. Хаха озбилно, толку стегнат човек немам во животот видено.

Ииии па тоа е топ продажба:kesa: и боље шо е така сега гарант ке ја пуштат и на ПС за да заработат " уште повеќе ":pos2:

Тоа е првата недела во УСА , вкупно е околу 600 000 што и сеуште е многу малце. Сепак допрва доаѓаат длц и намалување на цени!!!!

Тоа е првата недела во УСА , вкупно е околу 600 000 што и сеуште е многу малце. Сепак допрва доаѓаат длц и намалување на цени!!!!

Да да, вади се сеа.........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom