Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее јас кога зборев да не идете онлајн, никој не ме слушаше......

cej sea ne svakam. Ako ne mi e dosega baniran xboxot ke ima nekoj update za da nemozat da te banirat ili so e rabotata?

Ееее јас кога зборев да не идете онлајн, никој не ме слушаше......

Не одев онлајн за игри само два пати влегов да направам update.

cej sea ne svakam. Ako ne mi e dosega baniran xboxot ke ima nekoj update za da nemozat da te banirat ili so e rabotata?

Сега за сега нешто менваат внатре бог знае што прават, ама како што чирам некој работел за таков апдејт некое мало софтверче што ќе ти го тргнел баннот.

Друго прашања

Која игра според вас има најдобра графика, која игра го црпи максимумот од xbox от?

Не одев онлајн за игри само два пати влегов да направам update.

Сега за сега нешто менваат внатре бог знае што прават, ама како што чирам некој работел за таков апдејт некое мало софтверче што ќе ти го тргнел баннот.

Друго прашања

Која игра според вас има најдобра графика, која игра го црпи максимумот од xbox от?

Gears Of War 1/2, BioShock.

Crysis 2 ... коа ке искочи :vozbud:

Да, ама додека да излезе ке почекаме. Се сложувам за Gears of War
Кецот го имам играно на ПЦ , а двојката во петок . Иначе имам слушано многу дека двојката има најдобра графика за Иксчето :vozbud:

Кецот го имам играно на ПЦ , а двојката во петок . Иначе имам слушано многу дека двојката има најдобра графика за Иксчето :vozbud:

Кога излегвит пролетва? Читам највероватно Март месец. Мислам дека нема да има толку јака графика како 1-от.

Кога излегвит пролетва? Читам највероватно Март месец. Мислам дека нема да има толку јака графика како 1-от.
Не не за Gears of War 2 збориме , а таа е више година дена излезена =)

Не не за Gears of War 2 збориме , а таа е више година дена излезена =)

Упс него гледам crysis 2 кај да е ќе излези, ама гледам изгледа најслаба граика ќе има на xbox.
А геарс ов вар е замо з xboox мислам

Упс него гледам crysis 2 кај да е ќе излези, ама гледам изгледа најслаба граика ќе има на xbox.
А геарс ов вар е замо з xboox мислам
Грешка си пријателе , баш од клип што гледа (у процедура) за икс бокс боље беше , а сонито имаше многу темни елементи за да ги покрие деталите кој што неможе да ги испроцесира :pusk:
Сам уверисе =)

Јас си имам Xbox, пс3 има можност за подобра графика но неможат да искористат максимум поради програмирањето.

Баш сакам да отворам тема xbox vs ps3 има таква тема?

Јас си имам Xbox, пс3 има можност за подобра графика но неможат да искористат максимум поради програмирањето.

Баш сакам да отворам тема xbox vs ps3 има таква тема?

Немој да отвараш таква тема жити се. Немозам да се расправам со ps3 fanboys.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom