Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Како те банирале? Јас цело време сум уклучен со силвер, симнувам апдејти, демоа, видеа, па ништо.

Како те банирале? Јас цело време сум уклучен со силвер, симнувам апдејти, демоа, видеа, па ништо.

А кога поминва периодот на ова live можеш да се поврзиш на интернет нешто? Дека се поврзувам немам ништо по мениата зарем и за тоа треба да имам платено?
А иначе незнам како ме банирале пишува дека сум баниран за доброто на членоите на xbox live :)

Да ако играш пиратски игри онлајн :toe:

А кога поминва периодот на ова live можеш да се поврзиш на интернет нешто? Дека се поврзувам немам ништо по мениата зарем и за тоа треба да имам платено?
А иначе незнам како ме банирале пишува дека сум баниран за доброто на членоите на xbox live :)

Те банираа , а сеуште ти работа хард дискот? Можеш да сејвоваш? Чудно...

Да немам хард а сега ако купам харддиск ќе биде се во ред? На мемориска си зачувувам јас :)

Е баш ова ми вика кога ќе се обидам да влезам

И сега ако некогаш пример сакам да се прикуцачм има шанси или не :)

Да немам хард а сега ако купам харддиск ќе биде се во ред? На мемориска си зачувувам јас :)

Е баш ова ми вика кога ќе се обидам да влезам

И сега ако некогаш пример сакам да се прикуцачм има шанси или не :)

Епа ко така не купувај хард ризично е. Иначе сега логирање на лајв нема, и да платиш не те пуштаат.

А може да ми каже некој како у ствари се конектира Иксбоксот со нет ? има wireless ? или нешто друго ?

Епа ко така не купувај хард ризично е. Иначе сега логирање на лајв нема, и да платиш не те пуштаат.

абе не го користам јас xbox-от за на интернет играм со другари и така неколку игри single player не ми е битно то Live ама баш ич. Него мене ми е како да не купам хард а баш се спремав да земам за да не врти цд-то внтре :smee:

А може да ми каже некој како у ствари се конектира Иксбоксот со нет ? има wireless ? или нешто друго ?

Имаш со мреже кабел да си ставиш од позади, а имаш и ако сакаш wifi да си вградиш

абе не го користам јас xbox-от за на интернет играм со другари и така неколку игри single player не ми е битно то Live ама баш ич. Него мене ми е како да не купам хард а баш се спремав да земам за да не врти цд-то внтре :smee:

Епа што знам, прогуглај па види. Али мислам дека ќе ти го расипе хардот. Дали можеш да земап ачивменти??

Епа што знам, прогуглај па види. Али мислам дека ќе ти го расипе хардот. Дали можеш да земап ачивменти??

Да ево сега играм Tom Ryder се си дава си зачувува, се надевам дека ќе му го најдат крајот и за брзо време ќе се кажи како да се "одбанираме" што не му најдоја на мајкрософт па за ова немат да му најдат :smee:

abe ja sum baniran use od noemvri koa bese toj ban wave pa use mozam achievmenti da si ziam, da savnam igrici (na memoriska, HDD neam), sve si raboti ko so trea samo nema LIVE... inace mozno e odbaniranje na konzola. cepkav po net i najdov ali ne e mozno za "obicni smrtnici". Toa e hakerski trik sto mozda pirative go znaat, pa tie moze da ni odbaniraat konzoli. Inace jas go prasav mojot pirat (tipacot od psx game shop u bunjakovec) i mi rece deka znae da e mozno da se odbanira so nekoj infektus chip koj trebal da se nabavi od stranstvo...

Како што чирам на интернетов ќе е само мал update да исталираш.

За да одбанираш ти треба 360ка која што не е банирана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom