Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како те банирале? Јас цело време сум уклучен со силвер, симнувам апдејти, демоа, видеа, па ништо.
А кога поминва периодот на ова live можеш да се поврзиш на интернет нешто? Дека се поврзувам немам ништо по мениата зарем и за тоа треба да имам платено?
А иначе незнам како ме банирале пишува дека сум баниран за доброто на членоите на xbox live![]()
Те банираа , а сеуште ти работа хард дискот? Можеш да сејвоваш? Чудно...
Да немам хард а сега ако купам харддиск ќе биде се во ред? На мемориска си зачувувам јас
Е баш ова ми вика кога ќе се обидам да влезам
И сега ако некогаш пример сакам да се прикуцачм има шанси или не![]()
Епа ко така не купувај хард ризично е. Иначе сега логирање на лајв нема, и да платиш не те пуштаат.
А може да ми каже некој како у ствари се конектира Иксбоксот со нет ? има wireless ? или нешто друго ?
абе не го користам јас xbox-от за на интернет играм со другари и така неколку игри single player не ми е битно то Live ама баш ич. Него мене ми е како да не купам хард а баш се спремав да земам за да не врти цд-то внтре :smee:
Епа што знам, прогуглај па види. Али мислам дека ќе ти го расипе хардот. Дали можеш да земап ачивменти??
За да одбанираш ти треба 360ка која што не е банирана.