ErT
Console Dude
- Член од
- 17 ноември 2007
- Мислења
- 2.208
- Поени од реакции
- 265
Па ко ќе идаш накај Ох идај со xboxot :smee::smee::smee::smee:
Хехе, прво најди човек што може тоа да го направи. Прашај идц можеби знае драган.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ко ќе идаш накај Ох идај со xboxot :smee::smee::smee::smee:
Ееее јас кога зборев да не идете онлајн, никој не ме слушаше......
cej sea ne svakam. Ako ne mi e dosega baniran xboxot ke ima nekoj update za da nemozat da te banirat ili so e rabotata?
Не одев онлајн за игри само два пати влегов да направам update.
Сега за сега нешто менваат внатре бог знае што прават, ама како што чирам некој работел за таков апдејт некое мало софтверче што ќе ти го тргнел баннот.
Друго прашања
Која игра според вас има најдобра графика, која игра го црпи максимумот од xbox от?
Crysis 2 ... коа ке искочи![]()
Кецот го имам играно на ПЦ , а двојката во петок . Иначе имам слушано многу дека двојката има најдобра графика за ИксчетоДа, ама додека да излезе ке почекаме. Се сложувам за Gears of War
Кецот го имам играно на ПЦ , а двојката во петок . Иначе имам слушано многу дека двојката има најдобра графика за Иксчето![]()
Не не за Gears of War 2 збориме , а таа е више година дена излезена =)Кога излегвит пролетва? Читам највероватно Март месец. Мислам дека нема да има толку јака графика како 1-от.
Не не за Gears of War 2 збориме , а таа е више година дена излезена =)
Грешка си пријателе , баш од клип што гледа (у процедура) за икс бокс боље беше , а сонито имаше многу темни елементи за да ги покрие деталите кој што неможе да ги испроцесира :pusk:Упс него гледам crysis 2 кај да е ќе излези, ама гледам изгледа најслаба граика ќе има на xbox.
А геарс ов вар е замо з xboox мислам
Јас си имам Xbox, пс3 има можност за подобра графика но неможат да искористат максимум поради програмирањето.
Баш сакам да отворам тема xbox vs ps3 има таква тема?