Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Elite ти е со хард диск 120гб ти е околѕ 350 евра а Arcade 260 евра нема хард диск и за тоа е поефтин хард диск сега имаат мислам само од 250 гб и некаде е околу 80 евра па шо и да земиш нема да зажалиш Џбоџ 360 ти прва лига

Вие кој би ми препорачале Arcade/Elite ???

Ако можеш да земеш од страна ќе ти биде најдобро. Јас го земав мојот од Виена претходната недела за 200 евра Елит + додека си во продавницата побарај им да ти дадат tax free формулар и ќе ти вратат уште 22 евра назад така да ќе ти испадне 178 евра.
Инаку вчера си земав нов режач и изгорев 3 игри, 2 на Trackdata и 1 на Maxell и немаат гајле супер си е, изгледа режачот ме заебавал нешто.

И јас изгледа имум ист проблем со режачут и сега чекум нов да ми стигне па ке видум. А ако одиш за грција таму се по 150 евра некни бев и ги гледав

До режачот било вчера ставив нов и сега нема проблем изрежав 5 игри ниту едно цд не ми уништи и тоа на меморекс цд не на вербатим

ве молам ако не некој не му е тешко да ми напише објасни целата постапка како да изрезам игра за xbox 360 посто пробав уништив 10 цд и небива фала многу однапред

еве.

--- надополнето ---

Јас ги режам игрите со ImgBurn. Меѓутоа треба да наместиш Layerbreak за да ги чита игрите. Ако .исо фајлот има и .dvd фајл, отвори ги двд фајлот преку Imgburn или CloneCD и почни да режиш, Layerbreake-oт веќе ќе ти биде наместен.

Ако немаш .dvd фајл. Спушти го Imgburn (бесплатна е) и оди :
Tools->Settings->Write
Тука има Layer Break (For DL Media) селектриај го User Specified, и под тоа, каде што пишува Sectors in L0: напиши : 1913760 . Ако Layer Brake-от не е точен, играта нема да ти ја чита.

(Ова горе што го напишав важи за ImgBurn, не знам дали CloneCD го препознава исо фајлот без .dvd фајл дека е игра за 360ка и дека Layer Brake-от го мести автоматски)

Ова за мене работи, сум немал никаков проблем.

еве.

--- надополнето ---

Ова за мене работи, сум немал никаков проблем.
И јас немам проблем само ја заборајв брзината со која треба да се режат игрите,помош?

Давајте репутација за постот мој море :pos2: на сите ви помогнав :)

Давајте репутација за постот мој море :pos2: на сите ви помогнав :)

На секое форматирање на комјутерот се враќам на темава на страна 8 хахаха

Ае да ви дадам некој предлог за Х360 :)
Gears of War 2
Crackdown 2
Backbreaker
Clash of the Titans
Just Cause 2
Можете да ги симнете од 0.arenabg

Alan Wake

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Forza Motorsport 3

Пробајги и овие, одлични игри.

Posto penny trick izdrza edna godina morav da baram drugo resenie za popravka. Se resiv za x-clamp fix i napraviv se kako sto se barase. Go pustam x-boxot za ta napravam towel trick se pojavuvaat 3 crveni svetla ventilatorot pocnuva momentalno da duva kako lud i za 1 min. mi pokazuva deka konzolata e pregreana i ventilatorot se gasi sam i ostanuvaat samo 2 crveni svetla, pritoa nitu CPU nitu GPU se priblizno zagreani konzolata voopsto ne e zagreana. Ja otvoriv pak i go iskuciv ventilatorot da vidam dali ke pocne da se zagreva konzolata no posle 1 min se pojavija 2 crveni svetla a pritoa konzolata ne e zagreana voopsto. Zasto konzolata ne se zagreva postepeno so i bez ventilator, i zasto ventilatorot odednas duva so tolkava golema brzina koga nema potreba od toa? Dali znae nekoj resenie koe bi mozelo da mi pomogne.

Sega pak koga ke ja pustam konzolata vednas pokazuva 2 crveni svetla sto znaci deka konzolata e pregreana a vsusnost ne e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom