Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Викторе бе, сеа Хавана е модерно место. Само направи компарација помеѓу редиците пред Хавана и пред Колосеум. Во Хавана треба да отидеш или многу рано или многу касно. Во спротивно ќе чекаш во редицата прилично долго време.

Енивејз, Маракана останува ха-це место.

Морам да дадам пофални зборови за Хавана за понеделников, после X часот не пуштаа да не се напуни. Уште еднаш пофалби за добрата постапка.

koj nemoze da vleze u koloseum ide u havana.
Зошто мислам дека летово е обратна ситуацијата.
Јас пред два викенда отидов во колосеум баш поради тоа што не ми се чекаше долго време пред Хавана, плус ризикот воопшто да не влезам.

нема везе и хавана има дечурлана и е многу искомерцијализирано... сеа шемата на средношколците кој немаат врска од рок и свирка да идат у хавана...ова го кажувам од лично искуство од што се знам со пувлиња што идат по колосеум и незнам каде и ме сретнвуаат на улица и ме прашуваат дали ке идам у хавана и тука прст на глава .. чекај што бараат дечкиве тамо ? али тоа е шемата сеа кај идат сите тамо и они иако незнаат ниедна песна од тоа што се свири битно се у хавана и битно у хавана не идат копиљаци... ( иако јас иам скоро 18 години сепак за другите сме копиљаци... али ја барем по тезги висам со години ... ) :back:

Во Хавана бев Саботата навечер.
Леле тамаќари, и навечернаплаќаат влез, ако да ќе се бањавме, ами навечер ти е како кафич:pishtoldz

Неш инфо за у сабота,цени мени?

нема везе и хавана има дечурлана и е многу искомерцијализирано... сеа шемата на средношколците кој немаат врска од рок и свирка да идат у хавана...ова го кажувам од лично искуство од што се знам со пувлиња што идат по колосеум и незнам каде и ме сретнвуаат на улица и ме прашуваат дали ке идам у хавана и тука прст на глава .. чекај што бараат дечкиве тамо ? али тоа е шемата сеа кај идат сите тамо и они иако незнаат ниедна песна од тоа што се свири битно се у хавана и битно у хавана не идат копиљаци... ( иако јас иам скоро 18 години сепак за другите сме копиљаци... али ја барем по тезги висам со години ... ) :back:
Прво, многу јака причина даде што ти ете како копиљ идеш на вакво место, дефинитивно со причината што ја пиша присуството ти е оправдано..:smir:
Второ беше во понеделникот во хавана?? Пола парк беше внатре. Значи имаат врска од рок. Не викам дека нема глупачи со трака на гзовите и штикла 15 затоа што секогаш имало и ќе има. Но не е дека иде стрикно отпадот од колосеум.

Прво, многу јака причина даде што ти ете како копиљ идеш на вакво место, дефинитивно со причината што ја пиша присуството ти е оправдано..:smir:
Второ беше во понеделникот во хавана?? Пола парк беше внатре. Значи имаат врска од рок. Не викам дека нема глупачи со трака на гзовите и штикла 15 затоа што секогаш имало и ќе има. Но не е дека иде стрикно отпадот од колосеум.
Ау шо ги мрзам таквите.

Патем да не знае некој да ми каже утре Ај Кју дали се и колку е влез ?
Немам отидено во Хавана одамна а имам огромна желба да ги видам Ај Кју .

Ау шо ги мрзам таквите.

Патем да не знае некој да ми каже утре Ај Кју дали се и колку е влез ?
Немам отидено во Хавана одамна а имам огромна желба да ги видам Ај Кју .
Колку што знам секој понеделник свират и гага е влезот плус. Ама ако се и во четврток боље иди во четврток:smir:

На тезги сум со години и ја сум тезгар и се познавам со повекето од подобриве бендови што свират тезга у скопје така да присуство... оправдано чао :)

Ќути бре!

Пушти го да се отвори, да се искаже како шо треба, сите детаљи...:vozbud:

Да, уствари баш би сакал да чујам некој ексклузивитет од тезгарскиот живот... Некој муабет од внатрешноста на тезгарската елита :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom