Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
ахаа фала.. :pipi:ајде уште едно прашање, од колку часот, колку пари и сл.? не сум идела у хавана баш:kesa: па планирам да отидам.. нешто совети и сл. ??:helou:

почиња од 12 .. со свирење бендот накај 1 почиња ти се препорачува да отидеш порано не у 1 зашто ако биде гужва може надвор да си останеш... влез 120 од кој конзумација во вредност од 70 денари и доплаќаш во зависнот од тоа што сакаш да пиеш :) друго незнам што да ти кажам :)

е фала многу за информацијата.:helou: вечер баш ќе појдам се надевам добро
ќе биде. :smir:

Се ближи концертот на Негатив. Закажан за 19.11.2009.
Малку незгодно за мене што е четврток, а ми се иде.

Има нешо вечер? И што ако знае некој дам и каже?

Има нешо вечер? И што ако знае некој дам и каже?
За денес Кадевечер ви препорачува: Масимо Савиќ, еден од најоригиналните хрватски артисти на поп-сцената, ќе гостува Клубот Хавана (22:00).
massimo-by-t.maric-14.jpg

Super zabava e vo nedela na Beni +non stop,odam cesto vo sabota mi e onaka nis posebno south park ,ali svirat mnogu jak rok spored moj vkus:pos2: a inace deckite se super ,a vo petok funky panks imam odeno ednas i ne bas e po moj vkus,spored mene nedela i ponedelnik dnevna soba:pos2: i najjako:blabla:

Вчера тргнав со желба да ги гледам Фолтин...и секако отидов малку покасно т.е. да ги рипнам Eye Cue (без навреда за некој, ама сум ги прегледал веќе :icon_lol: )..
Арно ама, Македонска работа, дознале сите гага влез и ајде...таква гужва немаше, Тиесто кога дојде првпат во Скопје, во тогашен Колосеум...абе редици огромни, па и без мало кошкање и тепачка не бива...типична македонштина, да ти е срам пријател од странство да донесеш, ќе се чуди.
Вечер пак, на Култур Шок не верувам дека ќе ја има истата гунгула како вчера...сепак картата се плаќа, а подобро ќе беше вчера доколку поставеа и цена на карта 100че, колку да се растерети, голема работа ако испиеше некој едно пиво помалце внатре...без мозок луѓе.

...Дали има нешо у Хавана за у Сабота....нешо прет саУт парк..прет 12..?!?!!

Леле, култур шок растурија вчера...свака част, секој пат се подобри и подобри!!!
Настап, мамата, да се наежиш скроз. Иако исвиреа повеќе понов материјал, сепак не заборавија истанбул, хашиши, романа, итн...да ги плеснат..штета за мој дилбере, ќе ја палев хавана :icon_lol:
Ама тие мивките пред нив не требаа...како и да е браво за организација што носат на 2 години ваков "алал вера" бенд!

Поздрав со песнава...

Се ок, али од сеа нека не го отвараат и долниот спрат (подиумот) ќе седиме у предсобјето ебате беља

на 30ти има Средношколска журка... иииии засеа толку... повеке инфо деновиве :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom