Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Супер место за мене. Незнаев дека во Хавана ке пуштаат рок:toe: али ова ме израдува многу. Следен викенд секако идам таму.

Ди-џеите на POLUX - 29.10.2008

poluxathavana.jpg

Хавана ќе оди во други води?!?!?!?!

HARDCORE FEST - 15.11.2008

Не, изгледа за да пополнат термин се договориле со Полукс, на кои пак им треба голем простор за своите журки. Најпрецизно ќе каже Скорпио.
А дека не бегаат во други води покажува следниот плакат:

:music3:
havanametalishta.jpg

:music3:

На Хардкор фест мора да се иде..
Одлични бендови!!
Ќе биде кршшш !! Уф уф уф едвај чекам

Со секој нов ден се' повеќе обожавам hardcore и metalcore и одамна чекам свирка како оваа. Факт е дека за музичкава постава искомбинирана со солидно озвучување 150 денари се ништо. Се надевам дека ќе има доста луѓе за да биде добар moshpitot, хихи:)) Пошто ова се супер бендови кои заслужуваат жешка атмосфера. Аххх, кој ќе чека уше 18 дена да му...:)

Мн, големи и јаки свирки и концерти се планираат, од сигурни извори, само нека биде изненадување благовремено ке ве извествувам:helou:имаме голема организација

Дали ке бидат овој Петок Легијата зашто пишува наскоро а не се знае точен датум?:toe:

Mislam deka sekoj petok od 21. do 24 casot vecerno skolo za hip hop i rapot :) so Legijata

Why Not од четврток и во Хавана!

Ова за сите оние верни посетители на Маркана, кој уживаат во малце потврдиот рок, со примеси на Метал секоја Сабота, од утре натака Why Not и во зимското Хавана, местото е одлично, услуга, озвучење, и шо е најбитно вентилација на ниво! =) па бујрум, се гледаме таму ;):vozbud:
kadevecer+-+24.JPG.html

Кој примеси на метал жити се наведи ми некој ПРИМЕС :))))))

Се мислам бе дали вечер да излезам до хавана на по една-две пијачки и едно-две шмекања...

Значи вечерва коа почнуваат да свират Eye Cue? На полноќ, така?:) Ваљда до 1:00 ќе почнат:)

Официално свирката почиња у 12 иначе дур се средат дур се напуни 12:45 1:00 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom