Длабоко се извинувам, за моето недолично однесување на АЦЕ и МАНС, ветувам нема да се повтори:wink:
+1 :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Длабоко се извинувам, за моето недолично однесување на АЦЕ и МАНС, ветувам нема да се повтори:wink:
Тукчесс, немој да си пропуштил свиркава и чекам сеопфатен извештај.
Јас за жал нема да можам да одам. Обавезно кажувај ако рецитираат песни од новите соло-албуми, и ако имаат нови непромовирани траки.
Од моја гледна точка.
Реално беше лајно. Премногу гужва, Пејо брат утна за бичарките, ги имаше премногу гуски што само шетаа и шетаа и шетаа. Све да им еам
Дефинитивно фалеше Виклер и Рахмани. Зошто Рахмани? Оној шо пушташе (Кобаз мислам) на два три пати поштено утна у музиката, немаше стил и скречаше у стилот на Панчо т.е. скречаше срање. Moжеби нивниот настап ми беше срање зашто на Позитивни Вибрации 2 беше ЕБЕЊЕ настапот. Ватевр, Ајс ко Ајс ја дигна атмосверата со Скреч по гузи, Папучар, Јагодице сондице, ИНДО ГРАСА......Тимбе ми бил, е, и ќе остане суруш. Едноставно не ми го праи кејфот, мрцкото утна едно пет шес пати и тоа добри утки направи. Фалеше нешто на Бед Копи а тоа нешто е нормално Виклер Скај, толку беа безвезни да се слушаат Бед копи жур и Идемо одма без неговиот вокал.
Али што да праиш, тоа е. Иначе имаше неколку стејџ дајвинг и големи чичковци кои пробуваа да ги избркаат дајверите. На сето тоа Ајзак и Тимбе се заблагодарија и се испоздравија со публиката.
Ќе го цитирам Ајзак "И кад кувате ајвар то мора да је љут ајвар, у случају да је благ ондак ви кувате џем од паприке"
Епа Шкорпио брат, ако беше еден од шанкерине шо изиграваа нинџи и ја не би ти дал плата
Шала на страна супер атмосфера, да Виклер фалеше али јбг life goes on немораа да го серат овие двајцава а немораа да утињаат ни зборови. Се на се само Ајс вредеше.
Jun 30 2009 Havana (w. Shock Orchestra) Skopje
Marchelo![]()