Хавана

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Земав карта за на Бед Копи прееска од клуб на новинари 200 денара се.
Иначе да го предупредам сите девојчиња што се намокрија на Виклер Скај на Операција Триумф :) дека дефинитивно не доаѓа, така да ако ви е за него.... don't bother :( мене жал ми е исто, ама очекувам Ајзак да одигра и за двајцата :)

Пу да га јебем , Виклер го нема али тоа у друга рука е добро пошо како што вика пејо нема да има бичарки кои дошле да го видат ''оној што беше на ОТ'' :)...Се окозив додека го најдов тоа клуб на новинари а пријатно се изненадив како изгледа внатре пошо мислев дека е некоја прчвара...Знаете , мак.новинари и одма асоцијација на ќумез:)
Ајзак и Џутим се проверена комбинација заедно, имате многу јаки фотки од нив двајца у групата на ФБ, а мене лично Тимбе ми е најкул лик од сите нив така да задутре у ова време ќе биде опасно рокање ...

Тукчесс, немој да си пропуштил свиркава и чекам сеопфатен извештај.
Јас за жал нема да можам да одам. Обавезно кажувај ако рецитираат песни од новите соло-албуми, и ако имаат нови непромовирани траки.

Купена је карта. Прољече је стигло свима је до јаја, једва чекам среда да слушамо ајзак:)

Дитејлд рипорт од работа посабајлечки добијаш:) може и некоја слика да пукнеме :)

Вчера на евил џексонс беше топови, прекрасна атмосфера направија , јас искрено не верував дека дечките се толку супер, + шефот од работа ми купи и кошула:pos2::pos2: со нивни потпис, и лого, фантастично си поминав:wink:

Од моја гледна точка.

Реално беше лајно. Премногу гужва, Пејо брат утна за бичарките, ги имаше премногу гуски што само шетаа и шетаа и шетаа. Све да им еам:)
Дефинитивно фалеше Виклер и Рахмани. Зошто Рахмани? Оној шо пушташе (Кобаз мислам) на два три пати поштено утна у музиката, немаше стил и скречаше у стилот на Панчо т.е. скречаше срање. Moжеби нивниот настап ми беше срање зашто на Позитивни Вибрации 2 беше ЕБЕЊЕ настапот. Ватевр, Ајс ко Ајс ја дигна атмосверата со Скреч по гузи, Папучар, Јагодице сондице, ИНДО ГРАСА......Тимбе ми бил, е, и ќе остане суруш. Едноставно не ми го праи кејфот, мрцкото утна едно пет шес пати и тоа добри утки направи. Фалеше нешто на Бед Копи а тоа нешто е нормално Виклер Скај, толку беа безвезни да се слушаат Бед копи жур и Идемо одма без неговиот вокал.
Али што да праиш, тоа е. Иначе имаше неколку стејџ дајвинг и големи чичковци кои пробуваа да ги избркаат дајверите. На сето тоа Ајзак и Тимбе се заблагодарија и се испоздравија со публиката.

Ќе го цитирам Ајзак "И кад кувате ајвар то мора да је љут ајвар, у случају да је благ ондак ви кувате џем од паприке"

Од моја гледна точка.

Реално беше лајно. Премногу гужва, Пејо брат утна за бичарките, ги имаше премногу гуски што само шетаа и шетаа и шетаа. Све да им еам:)
Дефинитивно фалеше Виклер и Рахмани. Зошто Рахмани? Оној шо пушташе (Кобаз мислам) на два три пати поштено утна у музиката, немаше стил и скречаше у стилот на Панчо т.е. скречаше срање. Moжеби нивниот настап ми беше срање зашто на Позитивни Вибрации 2 беше ЕБЕЊЕ настапот. Ватевр, Ајс ко Ајс ја дигна атмосверата со Скреч по гузи, Папучар, Јагодице сондице, ИНДО ГРАСА......Тимбе ми бил, е, и ќе остане суруш. Едноставно не ми го праи кејфот, мрцкото утна едно пет шес пати и тоа добри утки направи. Фалеше нешто на Бед Копи а тоа нешто е нормално Виклер Скај, толку беа безвезни да се слушаат Бед копи жур и Идемо одма без неговиот вокал.

Али што да праиш, тоа е. Иначе имаше неколку стејџ дајвинг и големи чичковци кои пробуваа да ги избркаат дајверите. На сето тоа Ајзак и Тимбе се заблагодарија и се испоздравија со публиката.

Ќе го цитирам Ајзак "И кад кувате ајвар то мора да је љут ајвар, у случају да је благ ондак ви кувате џем од паприке"

Не знам ти што очекуваше , нешто Уа Ау, али јас си поминав прекрасно, баш ми се свиѓаше атмосферата, факт е дека долниот спрат крцаше, преполно беше, занимливо многу убави девојки видов, и + работев + се забавував, - прекрасно си поминав, навистина ми се допаднаа дечките али секој со свој вкус:wink: а и јас вчера работев без плата, бидејќи многу глупости сум правел на шанк :pos2::pos2:

Епа Шкорпио брат, ако беше еден од шанкерине шо изиграваа нинџи и ја не би ти дал плата :D

Шала на страна супер атмосфера, да Виклер фалеше али јбг life goes on немораа да го серат овие двајцава а немораа да утињаат ни зборови. Се на се само Ајс вредеше.

туууууу шифша нонн шо беше она вчера беее.......ваква гужва немам видено не знам од кога. Ради пеналине на Рома-Арсенал влегов троа покасно т.е влегов баш кога почнаа 10 минути се пробибав низ масата дур фатам пристојно место.
Настапот беше одличен, Викелер фалеше и рука на срце не знам како ќе го надохнадат. Како и да е Ајзак и Тимбе супер работа завршија. Мене ме изненади што од минативе наврати публиката беше бајаги едуцирана за тоа каде дошла. Сите ги знаеа песните и имаше атмосфера. На Идно Граса беше неопнеано она што се дешаваше :):)

пс.ко да го чув Ајзак кажа дека спрема албум со Бвана(мислам дека и насловот го кажа), ај некој нека ме потврди да не не сум чул добро. :icon_neut

Епа Шкорпио брат, ако беше еден од шанкерине шо изиграваа нинџи и ја не би ти дал плата :D

Шала на страна супер атмосфера, да Виклер фалеше али јбг life goes on немораа да го серат овие двајцава а немораа да утињаат ни зборови. Се на се само Ајс вредеше.

Јас бев нинџата со црвена кошула, јебига брат тоа ми е дел од работата, малце и шоу да направиш,а не само да точиш алхохол, :pos2:а за платата се шалев , однесувањето на работа не ни е ограничено со кодекси, така да дозволено ни е малце да излеземе од нормала, а и + секогаш сум така одлепен

За разлика од минатиот пат, у поглед на Бед Копи ова беше благо речено лошо ...Хавана не ми е место за Бед Копи журка :), Хавана е створена за рок свирки и треба да продужи да го тера тој филм а Ајс и компанија од сеа да доаѓаат само на лето за да дојдат у некое поголемо место пошо ептен станаа познати кај нас (јбг,некој дошол за уно,дуе,тре, а некој дошол за стихови од 43зла кој 90% од луѓето немаат појма кои се)...

Скај фали али како што кажа Тимбе он ќе работи со нив, демек било договорено сеа да дојдат само они двајца а за понатаму верувам дека ни сами не знаат пошо познато е дека живеат од ден за ден и без многу планирање...Ги кратеа песните без деловите на Скај, имаше доста соло и од Ајс а поготово од новиот албум кој не ми е ни приближно добар како претходните, Тимбе беше искулиран цело време па дури и кога еден му фрли џок на сцена овој само мирно го искулира :), не сака човекот странска роба...Ме изненади како ја почнаа уно,дуе,тре со оној битот од Алал вера од Бгд-Синдикат али испадна добро освен што немаше кој да пее рефрен ...

Прво бев најнапред али пошо беше неиздржливо таму морав да се повлечам позади и на раат да слушам за Кристијано Роналдо и за Адебајор :)...Мноооооогу гужва стварно али јбг ...

Иначе за пејо, да, спомна Ајс дека ќе праи албум само со Бвана кој ќе биде посветен за омилената им тревка, а кога Бвана е у прашање ја не знам што да очекувам пошо тој човек е едно од најнездравите нешта кои се појавиле на таа сцена :) ... Добар проект у секој случај кој едвај чекам да се појави...

Го замолувам Скорпио да пише во колку часот започнува журката вечерва по повод отворањето на летниот клуб...

Jun 30 2009 Havana (w. Shock Orchestra) Skopje

Marchelo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom