Хари Потер

• Креатор на темата Креатор на темата Unicor777
  • Време на започнување Време на започнување

Јас мислев дека на крајот Хари и Хермиона ќе бидат заедно, но и ваквиот крај не е лош. Рон беше ставан цело време во сенка иако беше еден одглавните протагонисти. Во самата приказна писателка се му одзема на Хари, прво родителите, потоа кумот, Хедвиг, Муди, па и Лупин, Дамблдор, Нимфидора..... но му ја подари Џини како и еден “брат“- Рон и една “сестра“- Хермиона, ,но и “мајка“- г-ѓа Визли. Колку е потребно малку за човекот да биде среќен.
Иако сметам дека хоркруксите ги пронајдоа пребрзо, крајот делото го украси.:)
Не се согласувам со Раулинг околу овој нејзин коментар.

Значи сите оние "shippers" што беа на интернетов до 2007 (додуша уште ги има), биле во право.
Јас пак после Order of the Phoenix ептен сакав Harry со Luna да заврши. I know, I know...

Малку оф топик, знаете ли дека се снима серија The casual vacancy?

Серијава ќе има некаква врска со Хари Потер или можеби научната фантастика?
Или пак можеби некој од глумците од Хари Потер серијалот ќе глуми во оваа серија?

Или пак можеби некој од глумците од Хари Потер серијалот ќе глуми во оваа серија?

За толкав Потер фан, страшно си неинформиран.

Оваа книга нема врска со Хари Потер. Случувањата се во реалниот свет и тотално неочекувани од Џ. К. Роулинг. Токму поради тоа и книгава беше толку крутикувана.

За толкав Потер фан, страшно си неинформиран.
Мислам дека поидеалниот збор би бил незаинтересиран.:) Буквално не ме интересира книгава.
Оваа книга нема врска со Хари Потер. Случувањата се во реалниот свет и тотално неочекувани од Џ. К. Роулинг. Токму поради тоа и книгава беше толку крутикувана.
Во ред ми падна жетонот, ти благодарам за одговорот.:)

Аdded to must visit before I die list.

Инаку се снима нов серијал поврзан со Хари Потер светот, неповрзан со ХП серијалот, дејствието ќе биде во волшебничкиото општество во Америка, поточно Њујорк, во време 70-80 години пред раѓањето на Хари Потер ако не грешам. Сценариото ќе биде пишувано од Џ.К. Роулинг :D што ми дава надеж дека нема да разочара.... Ќе се вика "Fantastic Beasts and Where To Find Them" и ќе излезе 2015-та или 2016-та мислам.

Аdded to must visit before I die list.

Инаку се снима нов серијал поврзан со Хари Потер светот, неповрзан со ХП серијалот, дејствието ќе биде во волшебничкиото општество во Америка, поточно Њујорк, во време 70-80 години пред раѓањето на Хари Потер ако не грешам. Сценариото ќе биде пишувано од Џ.К. Роулинг :D што ми дава надеж дека нема да разочара.... Ќе се вика "Fantastic Beasts and Where To Find Them" и ќе излезе 2015-та или 2016-та мислам.
http://harrypotter.wikia.com/wiki/Main_Page
Па и ова е интересно.
Викаат дека имаат околу 10.000 статии, слики, видеа, кратки содржини......

Но постои и http://dnevniproroknews.webs.com/ :)

Fantastic Beasts and Where To Find Them ќе биде трилогија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom