Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а има ли веќе 6 дел?
и by the way слушнав дека во последниот дел (не знам кој). Хари Потер ќе умри!..точно е? :nesum:
nema da umre poveke ne ti kazuvam strpise gledaj go filmot:pos2:а има ли веќе 6 дел?
и by the way слушнав дека во последниот дел (не знам кој). Хари Потер ќе умри!..точно е? :nesum:
nema da umre poveke ne ti kazuvam strpise gledaj go filmot:pos2:
sea simnav audio verzija na knigite half blood prince i deadly hollows.zakon e samo sedis i ti citaat kako da ti raskazuvaat prikazni.
Има 5 дела до сега од филмот, и мислам дека сега би требало да се снима 6ти дел. А има и 6ти и 7ми дел Хари Потер, ама книгине прашував за филмовите колку дела ќе има?
и дали ќе ги даваат кај нас?
mislam ke ima 8 posledniot ke bide podelen na 2 dela(za filmovi mislam)Има 5 дела до сега од филмот, и мислам дека сега би требало да се снима 6ти дел. А има и 6ти и 7ми дел Хари Потер, ама книги![]()
Hari Poter VI-ot del NASKORO ce bide objaven na makedonski jazik. Na moja ogromna radostАј ве молам ако некој знае да ми каже дали се преведени на Македонски Хари Потер 6тиот и 7миот дел. Не можам никаде да ги најдам, а издавачката куќа Култура вели дека не ги издаваат бидејќи немало интерес што и не ми е така логично, али шо знам ја... Ај ако знае некој дали ги има, нека каже каде да ги најдам! фала однапред