Хари Потер

• Креатор на темата Креатор на темата Unicor777
  • Време на започнување Време на започнување
Филмот мислам дека летово треба да искочи,и јас баш мислев дека ќе излезе овој месец ама сум се прелажал.

Филмот требаше да излезе во ноември, ама рекоа дека ќе чекаат до летото, јули изгледа, зашто сакале да имаат летен блокбастер.

Не ми збори,ццц јас па се залетав и на торент демек филмот,и си симнав реклама од минута ипол за 700мб:uvo:

Затоа прво проверувај пред да симнеш.Сигурно имало некои коментари на торентот:)

ммм 100 пати се поубај хари потер на англиски...
не се зафркавајте... земете си ја на англиски... ако сакате :)
и плус не е тешка за читање... :smir:
а во битола сега дојде The tale of beetle the bard...
ке размислам дали да ја купам... :wink:

Книгата ,,Хари Потер и Полу-крвниот принц“(на македонски)конечно е во мои раце!

Колку е цената ? Ја имам јас прочитано на англиски , ама друго е да ја имам на македонски. Таман во сабота ќе одам ск , да знам колку пари да земам .. ?

Колку е цената ? Ја имам јас прочитано на англиски , ама друго е да ја имам на македонски. Таман во сабота ќе одам ск , да знам колку пари да земам .. ?
Ја ја земав преку врски,а ако ја пуштат до сабота во Три или Матица земи си околу 1500 денари!

ммм 100 пати се поубај хари потер на англиски...
не се зафркавајте... земете си ја на англиски... ако сакате :)
и плус не е тешка за читање... :smir:
а во битола сега дојде The tale of beetle the bard...
ке размислам дали да ја купам... :wink:

Брат немој мн да размислуваш ако ја има купувај ја и кажувај колку парина е да идам

Harry Potter 7

Moze li tocnata cena na Harry Potter 7 i 6 vo ikona bidejki ednas slusnav 600 ednas 1500???Pls odgovorete

ЛУГЕ АЈ ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ МИ ШО КЕ СЕ ДЕСИ СО ХАГРИД?вЕмоЛам

Кај можат да се набават книгиве на англиски (сите) Ги имам само 1 и 3, а на македонски не ми е кеф да ги читам...

Јас ги иам сите седум на англиски ама на комп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom