X-dream (live) @ Club B2

Статус
Затворена за нови мислења.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Digital Dance presents:

X Dream - Live

Resident support:
Navigator
Bushava Azbuka
Satellite

Почеток: 22.00
Цена: 400 MKD
Локација: Club B2
Датум: 9 ноември 2007

[извор]

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
:nesvest::nesvest::nesvest:

Немогуче, ми спомна ти дека ќе доаѓаат, ама не знаев дека сите тројца на иста журка.

Рано е да се каже, ама у план ми е да одам.

Кафани мои драги, не се лутете, кариера си е кариера. :pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Колешке и ја незнаев дека у иста журка ќе ги стаат сите 3-јца. Али еве ќе биде нешо као фест.
Осеќам луда журка, башка саем... лелеееее.... :eek:jea:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Флешои братче флешои :je: :je: :je:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
ОМГ, откажувам идење за Прилеп за ваков настан, ова е боље и од секс.

Член од
4 септември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Едвај чекав да дое есен/зима токму заради вакви ствари. Да можам да се испуцам тотално на вакви настани. Топ Digital Dance :aplauz:

А ваљда и GMS повторно ќе ги соберат навака сезонава. :zlo:

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
планират ги GMS za оваа сезона, исто и sesto sento, i уште некои други топ имиња

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Според најавите на Digital Dance се очекува одлична сезона. Ги очекуваме Sesto Sento/Gataka и GMS. :eek:jea:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Bad news:
Големата журка на саем што требаше да се одржи на 10 ноември со 3 trance артисти во една вечер е откажана, причините се непознати.
Се надевам дека DD нема да не остаи на цедило и ќе ги донесе и другите 2 артисти на посебни журки.

Значи останува на 9 ноември X-dream со live act во клубот B2.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ај и јас се пријавувам дека 99,9% ќе дојдам. Не идам поради журката идам поради трети причини ама додека сме таму ќе се опуштиме.:eek:jea:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ауууууууууууууу каков журррр..... ми се бендисаааа.....

Атмосфера топ, као за на транс журка... NRG загреваше на почеток, аууф одличен сет, со прогресив преку psy за после Navigator да превземе со full on... уф откачавање.
И во 2 часот Marcus од X-Dream со live-от почна, навлегување преку вселенски звуци за да откачи после со длабокиот бас... јес да на моменти имаше монотони звуци, кои ја оставаа публиката мирна, но имаше повеќе енергични звуци проследени со басови и тотално не откачи до 4 и пол. И дечкото заврши со сетот, и после него се врати NRG, ваљда на Дани не му се пуштало музика, па му предал на NRG пак и го слушав едно 15-20 минути откачаваше типот, ми се свиѓа неговиот тип на транс кој го пушта. Уф!
Околу атмосферата и публиката, е ова личеше богами на журкаа, место за сите за денсање, луѓе таман, немаше гужви, климатизација пуштена до даска, не се осети ни малце жештина во B2.
Ах ваков жур немало одамна, со таман луѓе, без гужви, одлично одбрана музика... барем беше по мој вкус каков што барам. :)

Не ми се идеше домааааа :( Ах што требаше денес испит да иам, сеа возови да бркам. Да неможе чоек до крај да остане на жур... ај следечи жур.

Слики очекувајте ТУКА и ТУКА.

Следеча журка: Wissy Noise + Alternative Control.... 23 ноември... идемооооо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom