Ауууууууууууууу каков журррр..... ми се бендисаааа.....
Атмосфера топ, као за на транс журка... NRG загреваше на почеток, аууф одличен сет, со прогресив преку psy за после Navigator да превземе со full on... уф откачавање.
И во 2 часот Marcus од X-Dream со live-от почна, навлегување преку вселенски звуци за да откачи после со длабокиот бас... јес да на моменти имаше монотони звуци, кои ја оставаа публиката мирна, но имаше повеќе енергични звуци проследени со басови и тотално не откачи до 4 и пол. И дечкото заврши со сетот, и после него се врати NRG, ваљда на Дани не му се пуштало музика, па му предал на NRG пак и го слушав едно 15-20 минути откачаваше типот, ми се свиѓа неговиот тип на транс кој го пушта. Уф!
Околу атмосферата и публиката, е ова личеше богами на журкаа, место за сите за денсање, луѓе таман, немаше гужви, климатизација пуштена до даска, не се осети ни малце жештина во B2.
Ах ваков жур немало одамна, со таман луѓе, без гужви, одлично одбрана музика... барем беше по мој вкус каков што барам.
Не ми се идеше домааааа
Ах што требаше денес испит да иам, сеа возови да бркам. Да неможе чоек до крај да остане на жур... ај следечи жур.
Слики очекувајте
ТУКА и
ТУКА.
Следеча журка: Wissy Noise + Alternative Control.... 23 ноември... идемооооо!