WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Seth Rollins-Aj Styles feudot zapocna. Aj Styles I heel turn naprai. Na Money in the bank ke imaat mec za titulata. Kuferceto mislam deka ke go zeme Drew Mclyntre, i ke go iskesira pred Summerslam. Becky Lynch ja napraia zenska verzija od Roman Reings I Braun Strowman. :D dominira so site. Ocekuvam I dvete tituli da gi odbrani sega na ppv-to.
A I noviot gimmick na Bray Wyatt e interesen :D (posebno pesnickata na pocetok mi e prejaka)

Aj Styles I heel turn naprai. N
Нц, уште е фејс, ова е сто пати видено до сега во вакви фејс-фејс феуди.

Може само да е најава за heel turn после МИТБ, ама уште е фејс

За Беки..шо знам...мислам ќе изгуби од Шарлот а за другово..не знам..со МИТБ ќе биде интересно кој ќе освои

Мислам Дру ќе земе кај маживе

За Дру многумина прогнозираат дека ќе земе MITB, и редно време е да освои нешто. Одличен хеел е он.

Ха, 24/7 титула бе... интересно

Brock is back [emoji123]
Јака титула, станува интересно со 24/7 [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Хаххаа каква легенда е R-Truth :pos:
Нешто најдобро е што го смислиле WWE во последно време
А најјакото е што не го смислиле они :D

Од телевизијата им предложиле многу идеи дека имаат тапа рејтинзи..и оваа идеја за модерен "hardcore title" му фатило око на Винс единствено и рекол Ае, што да не :D И ете..
Добри сегменти се богами

Интересно...

Прочитав статијава и уште не сфаќам дали е kayfabe или IRL муабет ова...ама ваљда ќе биде по малце од двете?

Ај, со тек на време ќе видиме ваљда :D

upload_2019-6-27_16-10-40.png

Хејман :cuc: :cuc: :cuc:

Свака част за RAW, уште одма покажа дека е цар за букирање

Бишоф ќе почнел изгледа после Extreme Rules, ама ај баш да видиме што ќе направи, сигурно некои "deleted WCW/TNA storylines" :D

Не ми се верува дека екшли сум хајпнат за RAW, живо ме интересира што ќе прави Хејман, а нели, и Бишов за пар недели.

Ептен ме интересира во каков правец ќе тера шоуво и причиве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom