WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Публикава е ужас. Досега нема изненадување. од сите шо се очекуваше победија

Резар од Authors of Pain бил албанец...не сум знаел ова..

Значи имаат бугарин, албанец...ајде, кај и да е можда и Ристо ќе заврши во NXT :ROFLMAO:

П.С. Прејако ми е колку сериозно го сфатија сите во државава и го заебаваа овој без притоа да знаат дека овој си мава кежуал промо in character....jokes on them :pos:

Очигледно овие пак до Ројал Рамбл не планираат да се замараат со евентиве :D

Ќе глеам ваљда вечер HIAC, ама се ми изгледа нема никаков продукт да нудат до Ројал Рамбл, неверојатно е колку не се замараат се додека им вредат акциите на берзата...

Последново RAW беше срање....

Знам никој не ја чита темава ама..

Фак оф канцер

Се надевам ќе ја добие и оваа битка :( Факинг канцер бе.....ццц, лиџит ме натажи ова :(

Канцер...

:(
DqJt6YLX4AIyJfP.jpg

I jas gledam wwe, veke 4-5 godini redovno raw a smack ponekogas ne znaev deka postoi tema

И јас пратам чат-пат, Роман ми беше искрено еден од подосадните ликови, ама веста дека има канцер ептен ме натажи.
Се надевам ќе се избори и што побрзо ќе се врати, ептен добар човек е во вистински живот :place:

Mene Roman mi e najomilen ne znam zosto publikata ne go saka, se nadevam ke se vrati prvo coveski zivot vtoro bez nego nema da e tolku interesno

Ќе се врати роман, он е big dog[emoji123]

Aмброус му врати на сет, сега се 1-1 и нека си тераат [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

CM Punk, CM Punk...е нема CM Punk....:mad:
Не знам како е ситуацијата бекстејџ, ама мене вакви replies ми се добри, треба да им дадат дозвола на кечериве повеќе да одговараат на тоа што го збори публиката..

Ќе се врати роман, он е big dog[emoji123]

Aмброус му врати на сет, сега се 1-1 и нека си тераат [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Вака првични информации викаат негде 2020-2021 би се вратил..

Машала...

оп..случајно и тоа :) и баш ми е драго што било на еден од најдобрите, STONE COLD STEVE AUSTIN.....WHAT, WHAT, WHAT...hahahaha :sneaky:
dd.JPG

Брок ќе го скрши како цигара ова тролчево брадесто

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
Ne znam kako dozvoluvat vakvi borbi,posle ova borba ovoj pat mislam deka ke mu zavrsi kariera i ke se vrati pak g.manager

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom