WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
За екстрим рулс имаме 3 најавени меча на wwe.com
Сет Ролинс vs Ренди Ортон-WWE Championship
Џон Сена vs Русев-United States Championship
Даниел Брајан-Бед нувс берет IC Championship
Искрено разочаран сум што повторно ќе ги гледаме истите мечеви од Врестлеманиа
Сена и Русев 3 PPV-a По ред имаат меѓусебни дуели,и се надевам дека нивниот феод ќе заврши после Екстреме Рулес
За WWE титулата беше логично дуел да добие Роман место Ренди,Роман најверојатно пак ќе има дуел со Биг Шоу :facepalm: нешто што е видено 100 пати во изминатите 3 месеца.
Берет-Брајан ок немаа досега мечеви на ППВ(освен она на Самерслем 2011)Се надевам ќе биде со некоја стипилација пошто нели е Екстрим Рулс.Ќе биде ок меч само незнам што ќе биде со Шејмус кој го напаѓа Брајан,се надевам ќе го стават и него во мечот.
оооо да го заборавив Зиглер кој исто е замешан во феодот помеѓу Шејмус/Берет/Брајан,ќе биде јак Фатал 4 веј меч ако ги додадат и Шејмус и Зиглер
Зашто да беше логично роман да добие шанса? Не беше шампион он....имаше шанса не искористи...башка он ако имаше сеа меч па ќе требаше да изгуби и ќе губеше доста моментум...а го спремаат за новиот топ бејбифејс....немаше да одговара...ваљда сеа полека пуш ќе добива ко што треба а не избрзан ко за ВМ....Исто така и Ролинс да изгубеше ќе беше лошо.......за месец дена да изгуби титула? и џабе ќе беше се што се деси на ВМ...вака најубаво ортон кој веќе има 1 победа врз ролинс така да сеа е време за ролинс да тепа притоа што ќе има една одбрана на титулата...Така да за роман што останува? нормално единствен хил што има некаков си кредибилитет да го тепа..т.е хил кој и да изгуби нема ништо да значи за него така да немаше друг меч за роман моментално....
А за IC ќе биде фатал 4 брајан-зигрлер-бнб-шејмус...

^ Затоа што не изгуби од Брок затоа треба да добие title shot. Сите луѓе чив меч не завршува clean добиваат title shot; и реално е да добие title shot.

^ Затоа што не изгуби од Брок затоа треба да добие title shot. Сите луѓе чив меч не завршува clean добиваат title shot; и реално е да добие title shot.
Нема врска од кој изгубил...имаше меч за титула да освои изгуби....едини кој заслужува римеч мометално е само брок...а не роман...пошо рома влезе како но1 контендер а не како шампион...така да не заслужува пак меч....Ренди башка го победи сет на вм пред да стане шампион...башка има фјуд со него така да најреален после брок шанса да доибе е ренди...

Најавен уште еден меч
Ники Бела - Пејџ - Дивас Чемпионшип
Нели шанса требаше Наоми да добие?
Уа за WWE
ми се смачи од овој феод помеѓу Ники и Пејџ 100 години веќе трае
Иначе додадена е стипулација за мечот помеѓу Сена и Русев Russian Chain match
Изгледа ова е некоја нова стипулација

Додадени уште два меча
Долф Зиглер - Шејмус - kiss me arse match
Роман Реингс - Биг Шоу - last man standing match

додека Ренди Ортон и Сет Ролинс ќе се борат во Steel Cage match

Мех не изгледа ептен јако ППВво сега за сега..

Ортон-Сет ќе беше подобар без овој stipulation.

Зиглер-Шејмус може да биде ок меч али џабе...се знае Шејмус ќе победи а и е рандом меч само..

Можеше подобро да биде ППВво барем на хартија

Ај и ти не заебавај од секој пат биле интересни овие стил кејџ мечеви.Се надевам дека Ортон кога ќе пробува да искочи од кејџот ќе се умешаат ј и ј секурити и ќе добијат едно рко од врвот на кејџот :D

А бе ми беа и мене интересни али вака кога знаеш што ќе се деси не ми е мене интересно :D (т.е. дека Сет ќе тепа)

Мое предвидување: Бреј ќе влезе некако во кејџот и ќе го нападне Ортон

би било јако да влезе Бреј и да го нападне Ортон,досега немале феод.
Кога сне кај Бреј би сакал еден ден да го видам како WWE шампион.
Иначе може да направат некое изненадување и да му ја дадат титулата на Ортон
само за потсетување Мистерио ја изгуби истиот ден од како ја доби од Сена(и ако се очекуваше тоа) али и Кристијан ја изгуби само 6 дена од како ја доби од Ортон,а и имало и други случаеви каде шампионот брзо ја изгубил титулаат.Никад не се знае што ќе им прдне на памет на WWE.

Последно уредено:
@dragonsky знаеш брат каков меч е овој kiss me arse match?барав видео да видам и ниш не најдов.

дајте бе да ја оживееме темата многу слаба активност има уште малку има до новото ппв
Мои очекувања се дека сите шампиони ќе си ја одбранат титулата и плус победи на Роман и Шејмус.

додадени уште два меча за Екстрим Рулс:
Дин Амброзе - Лук Харпер - чикаго стрит фајт
Тајсон Кид и Цесаро - Њу деј - тег тим чемпионшип
На мечот помеѓу Ренди и Ролинс доколку Ренди направи РКО нема да ја добие титулата истотака и Кејн е додаден во мечот како Special Guest Gatekeeper.
Само не ми е јасно зошто не е додаден мечот помеѓу Миз и Миздоу се надевам дека ќе биде додаден и нема да биде во прешоуто

уште 2 дена до Екстрим рулс....ќе биде јако ППВ очекувам Ролинс да си ја одбрани титулата и конечно да заврши феодот помеѓу Ортон и Ролинс,исто се надевам дека нема да започне феод помеѓу Ролинс и Кејн после Екстрим.

Не ни планирам да гледам ER неделава, не ми изгледа нешто ептен интересно искрено..[DOUBLEPOST=1429906340][/DOUBLEPOST]Еј ова за Кејн сега го гледам...кога го најавиле дека он ќе биде gatekeeper ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom