WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ Е да заборавив на Рајбек-Вајат...мех

Еј прочитав добра теорија за како Сена-Русев ќе заврши..Лана ќе каже I quit за Русев и ќе се разделат двајцата по што Лана ќе стане face (и има тренирано последниве пар месеци за борење така да..)

И педерска работа е што не му ја зеле титулата на Брајан..нека напраат уште едно турнирче..нека освои Невил топ ќе биде :D

И Зејн се повредил вчера пред да почне мечот ( и то кога кренал раце да ја поздрави публиката му се сјебала раката) па сега ќе иде на операција

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
ја прочитав(не знам кај точно беше)дека би можеле да го врзат Сена и потоа да ја фатат Ники и да ја измачуваат додека не каже Сена I quit,би било јако.

Би било јако да направат некое турнирче и да земе Невил. :D

Кој беше Зејн,дечкото што дебитираше вчера?
Ако е он Тежок баксуз е.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Даниел Брајан-кечерскиот Дерик Роуз
Last year wins title at Wrestlemania and then loses the title due to injury after extreme rules.... This year wins IC title at Wrestlemania and again loses the title due to injury right after extreme rules.
Колку баксуз човек :(
Сега баш ме интересира кој ќе ја освои титулата.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
иаме најавени уште 5 меча
Curtis Axel and Damien Sandow vs The Ascension
King Barret vs Neville
The New Day(Big E and Kofi Kingston) vs Tyson Kidd and Cesaro
Ryback vs Bray Wyatt
Ziggler vs Sheamus[DOUBLEPOST=1431559000][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=ZOrH7GRBv44
ова биде убедливо најдобрата wwe игра до сега
уф одвај чекам да искочи.
2к шовкасе ќе биде со Нексус :vozbud:
убедливо најакиот период за мене од како сум wwe фан
https://www.youtube.com/watch?v=WYds1IAn5LM
@dragonsky дали знаеш каде можам да ја најдам smackdown vs raw 08 за xbox360
и да додадам нешто:
се враќа генерам манагер моде
и плус шовкасот ќе биде убедливо најакото нешто до сега
Nexus or against us
Believe in the Shield
Path of the Animals
The Invasion
Punjabi nightmare
The yes movement

Последно уредено:
Член од
19 јануари 2015
Мислења
16
Поени од реакции
2
The Elimination Chamber is back.Ke bide interesno bidejki mislam deka prvpat posle Summerslam 1992 interkontinentalnata titula ke bide main event na ppv :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ Мисли си дека ќе биде :D

Не знам за вас ама ја губам интерес се повеќе пошто скоро и титуливе да немаат никаква улога а ни победите ни поразите..нема ни некој ептен јак feud...шо знам..чисто глеам ради добри мечеви ако има од време на време ама другово..мех..а добри мечеви за да има мора и добри мечеви...пошто џабе ми е ако Тајсон Кид и Кофи имаат топ меч на Смекдаун кога нема никакви последици мечот..

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
два поста во еден ден ова одамна се нема десено :vozbud:
Елиминејшн Чембер ќе има меч на Самерслем али ќе биде за WWE титулата.
Ко шо кажа Драгонски моментално нема никакви феоди но се тоа ќе се смени верувам...наскоро и Брок ќе се врати
Иначе пред тоа ќе биде Мани ин д бенк ППВ
Ќе биде интересно да се види кој ќе го земе куферчето,би сакал тоа да биде Брај Вјат.И на есен да кешне над Ролинс и да започнат овие двајца Феод.
Ај мои прогнози за Пејбек
The meta-Powers def The ascension
Cena def Rusev
Rollins def Orton,Ambrose and Reings
Neville def Barret
Sheamus def Ziggler
New Day def Kidd and Cesaro
Wyatt def Ryback
Bella twins def Naomi and Tamina

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Sheamus vs. Ryback vs. R-Truth vs. King Barrett vs. Rusev vs. TBA
За Интерконтиненталната титула-Елиминејшн Чембр[DOUBLEPOST=1432001376][/DOUBLEPOST]Kevin Steen нхт шампионот против унитед статес шампионот Џон Сена за соединување на овие титоли(не е официјално :P)али мислам дека би бил ок меч.[DOUBLEPOST=1432001990][/DOUBLEPOST]Ништо од Невил во Борба за Интерконтиненталната титула ;([DOUBLEPOST=1432002036][/DOUBLEPOST]Lana i Ziglerr,
koe fraeriste e Zigler site divi gi svrte
Иначе преубав пар се,дефинитивно
Место со онаа грдотија Русев,ич не си одговараа.[DOUBLEPOST=1432002553][/DOUBLEPOST]Вјат фамили ис бек :eek:

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еј прочитав добра теорија за како Сена-Русев ќе заврши..Лана ќе каже I quit за Русев и ќе се разделат двајцата по што Лана ќе стане face (и има тренирано последниве пар месеци за борење така да..)
Called it :D

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Губам интерес се повеќе титулите не се битни, а ни победите..:ХХХ гледа сите да ги пушне што е добро за борачите...ама па од друга страна мене не ми е врвно :D

МИТБ изгледа како јако ППВ т.е. не ППВ-то туку мечот за брифкејсот..би требало да биде јако.

И ми фали некој јак феуд...Сет на само против.... шо знам..Сена,Зиглер, или некој таков солиден човек на микрофон би бил ептен јак феуд...ама ништо ептен cowardly heel е Сет и немаме асални феудс а ни ептееен добри мечеви како што Сет може да има.

Се надевам на чудо на МИТБ и Невил или Кофи да изненадат...ама нема шанса за тоа :D

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
713
Поени од реакции
1.029
Леле порано како бев опседнат со шоуво ... Немам гледано 5 години, но случајно си ја сметнав игрицата од 2К и се потсетив иако пола од ростерот прв пат го гледам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom