Еве и ја конечно WM изгледав.. ај меч по меч ваљда нема да заборавам нешто:
Пред-шоу
Таг мечот како пообичај добар, пар botches имаше (во продолжение америчкиве термини на кирилица ќе ги пишувам ме мрзи да менувам фонтови

) , не знам зашто дечкиве од Њу Деј кога се заедно почесто бочеви прават ама то е.. се на се сите луѓе во таг мечот (и Ксавиер од страна спаѓа во ова како и женскиве и Ел Торито) се атлетски типови и не се очекуваше тапа меч
Бетл Ројал-Мех, лани беше подобар, немаше јаки спотс..али ај ок ете и Биг Шоу да освои нешто бар
Главно шоу:
ИЦ мечот: Солиден, еден од подобрите, можеше и подобар али ок.....сеуште стојам на тоа дека ВМ мора на затворено да се прави пошто вака преку ден не е тоа тоа..али сакаат повеќе луѓе да соберат (КОЈ КУР ГЛЕДААТ ТИЕ НАЈГОРЕ НА СТАДИОНОН БЕ ??) и то е
Ортон-Сет: А бе Ортон..колку вака потенцијални мечеви што требало да бидат јаки останале на ОК со него..исто и со Панк на ВМ 27.. Ок меч не се жалам, РКОто беше епско, али можеше ептен јак да биде мечот
Стинг-ХХХ: Носталгија меч, штета не можеше повеќе Стинг не бил у форма изглеа затоа ваков беше мечот али то е..нВо вс Ди Екс шоудаун имаше како за стари добри денови..онака историски момент у секој случај (ете и ентрансот на Стинг преку ден не е тоа тоа..), солиден меч ама имале и подобри и двајцата
Дива таг тим: Мех, ок меч си покажаа тоа што можат..ама публиката не беше ни внесена, а и..то е..можеби најслаб вечерта али не беше лош мечот..
Русев-Сена: Подобар од претходниот каде каде..сасвим солиден меч помалку за мене изненадувачки мислев пак ќе влечат како претходниот..можеше и овој подобро ама..ок е
Рок/Ронда сегментот: Е за Ронда се спојлнав..али за Рок не..Ок сегмент ама ептен долг укурац..можеше 5-6 мин да го скратат.....а можда и дека ја бев спојлнат вака мислам ? Ипак..требаше пократок да е
Бреј-Тејкер: Мех, тоа е Тејкер тешко да има јак меч пак... бар подобар беше од Брок-Тејкер мечот (ама тој меч беше срање така да..)...то е..битно публиката беше внесена
Брок-Роман: мех...сите мечеви на Брок се исти..преценет ас фак е Брок...и нека пуши кур публикава шо го хејта Роман...Роман го извади мечов со солиден стори-телинг... ради тоа и се вади мечов кај мене и ради тоа што публиката поради некоја причина сеуште се внесува максимално во мечеви на Брок иако сите мечеви се само Суплекси...ок меч
Брок-Роман-Сет: кајнда мислам дека и дознав дека нешто Сет праел на ВМ али не знаев што..претпоставував дека е ова али дур да стигне мејн-евентот заборавив....сакав Роман да тепа...ама реално ова е најдобра одлука..Сет ми е омилен од Шилд, дефинитивно е добар, шоуто околу него се вртеше цела година уназад..паметна одлука..а и објаснија дека ете..и вака може да се кешира среде меч..па и башка на ВМ...паметен твист..а и Брок не изгуби директно...паметно

малце ептен го фураат како да е следен Еџ наместо сам да си изгради карактер ама..ај ок е..
Се на се..
Шта речи..не знам што да кажам за манијава буквално..
Лани ептен ми беше тапа Манијата.....ама па имаше еден ептен јак меч (мејн-евентот)...оваа година па подобра ( и тоа далеку би рекол) од таа лани..ама па ниеден ептен јак меч немаше..за жал..
Ај некако би и дал 7.5/10..еве на ИМДб 8ца би дал
RAW не глеам па публиката ќе пробува да се наметне и да го уништи шоуто видов слики и резултати само и...онака..
Рок-ХХХ на следна Манија ако се деси не знам што да мислам..ќе биде ок меч и сакам да се случи...ама..ХХХ ретко има мечеви мора да влезе во форма...Рок последните мечеви му беа..мех..Тејкер ниво..а пошто нема ни време за одмарање типот..не знам што да речам..
А инаку се надевам на Брок-Роман-Сет на Екстрим рулс...
Башка глеам Шејмус со Зиглер и Брајан изгледа ќе се бори за ИЦ..кул работа..може ок да биде Екстрим Рулс..последниве години поинтересно испаѓа од ВМ..