WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што да пишуваме. Шилд се единствено интересни во моментов а немаат никаква сторилајн, само ги напаѓаат Сина и Рајбек.
--- надополнето: 10 мај 2013 во 12:12 ---
Не знам што да пишуваме. Шилд се единствено интересни во моментов а немаат никаква сторилајн, само ги напаѓаат Сина и Рајбек.

--- надополнето: 10 мај 2013 во 12:12 ---
Еј немаат. 10 ги имаат, се и сешто они прават :D
Ваљда и на ППВто ќе ги нападнат Сена и Рајбек.
Имаат сторилајн со Брајан и Кејн, а можно е дури и со Кофи, да почне феуд Амброуз.

Еј немаат. 10 ги имаат, се и сешто они прават :D
Ваљда и на ППВто ќе ги нападнат Сена и Рајбек.
Имаат сторилајн со Брајан и Кејн, а можно е дури и со Кофи, да почне феуд Амброуз.
Еве го имаат и првиот пораз сега :facepalm:

За разлика од 99% од IWC сакам Кофи да остане US champ :D
Подобро што првиот пораз вака го забележаа.
Сега за сега ППВ-во изгледа ептен тапа освен мечевите на Шилд ништо друго не ми е нешто посебно :vozbud: Фанданго-Џерико и АДР/Свагер може да бидат онака ок али се друго тапа. Се надевам дека Шоу и Ортон ќе изненадат со добар меч али не ми се верува. Билд апот на RAW за мечевиве беше ептен тапа.

Тие што гледаа вчера што мислат за тоа што се случи?

Најдобриот момент од вчера

ibywTtGBjvwjpb.gif

Тие што гледаа вчера што мислат за тоа што се случи?
сега за сега најдобра епизода годинава...скоро и да немаше лош момент...сите мечеви беа доста добри..најдобри беа Шилд вс Хел Но и кофи и исто така доста добар меч беше Ортон со Свагер.....
Баш ме интересира како ќе се развива Курт Аксел.... го фалат дека има доста талент...со Хејман покрај него све е можно....

Колку е само ептеееен чудно во мејн-евент да го гледаш МекГиликати против ХХХ :eek:

923104_458832587541598_4514189_n.jpg

Rollins and Reigns - Tag Team Champions
Dean Ambrose - United States Champion
John Terry - European Champion

Сакам да го видам Панк но меч против Џерико и тоа така без врска направен? :facepalm: Не знам како им текнуваат вакви работи....

И гледам дека Рајбек го повредил и Кофи :cool:

Сакам да го видам Панк но меч против Џерико и тоа така без врска направен? :facepalm: Не знам како им текнуваат вакви работи....

И гледам дека Рајбек го повредил и Кофи :cool:
па не е без врска...сигурно ќе се деси нешто при што ќе се оди кон расправија меѓу панк и Хејман при што ќе дојде до меч меѓу панк и брок...

Тоа со Кофи е сторилајн само.

Панк/Џерико нема да се деси ќе видите :D

Најновиот Main Event :)
The Miz ја продолжува победничката серија..да потсетиме, тројца ќе се борат за интерконтиненталната титула..бранителот Wade Barret, The Miz и најновиот клиент на Paul Heyman, Curtis Axel кој досега победуваше против најдобрите, случајно или на среќа..o_O
Damien Sandow се загреа пред дуелот со Sheamus на Payback Kickoff
Usos исто така имаат неколку победи по ред..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom