WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Два од нашите долгоочекувани меча се најавени, сега останува да видиме дали ќе се врати Тејкерот па да го стават во меч со Панк или Панк ќе има меч со Сина/Рок.

Али мечов Сина вс Панк дефинитивно еден од подобриве меча во последно време, поарно ова да беше МЕ на ВМ.

Ме јебе нетов така да нема да ја гледам епизодата и мечот што сите го фалат.

Панк изгубил-ФААААКИНГ БООООУЛШИЈАААААТ (во зборовите на безсмртниот Iron Sheik)

Миз ТВ сегментот добар беше?

И се надевам дека ќе направат МИТБ меч на ВМ пошто има ептен луѓе што ќе останат без меч.

Друго. Што прават со Шејмус? Ај за Ортон нема што да прават па со Шилд ќе има феуд ама Шејмус во исто време и со Вејд и со Штитот? И што се деси со Бо Далас?

Колку тапа станува букирањево со милијарда луѓе на ростерот. Останува сега рандом таг тимови да прават ако ништо друго,еве Р-Трут и Кофи нека се вратат.

На Цезаро му треба феуд за титула на ВМ.

Пред некое време бев возбуден за ВМ ама сега некако ми изгледаат без дирекција за андер-кардот. Рок/Сена 2? Фак дет шит.

Дел Рио/Свагер не ми се верува да биде топ меч ама може да биде ок. Леснар/ХХХ може исто да биде ок ама далеку од феноменален меч.

Се уште се надевам дека Тејкер нема да се врати и дека Панк ќе биде дел од ВВЕ мечот за титулата.

Спојлер за ВМ:
1341171549753.jpg

И вчера го изнервирале човеков:
Vince McMahon reportedly "blew a gasket" backstage at RAW last night during the CM Punk vs. John Cena main event. Word is that Vince got upset when Punk hit Cena with a piledriver, which is a banned move when done the way Punk did it. Vince was upset with Cena and Punk but because it was them, there will likely be no serious punishment.

Не знам како не паднал во кома па после некој друг да ја земеше компанијава 2/3 месеца...

Али сега прашањево е кој ќе ја земе титулава од Сина?

Не би се изненадил порано или подоцна Брок да ја има титулата.

Ако некој ја зема титулата од Сена а тоа да не е Брок во моментов има 2ца силни хилови.

Хенри и Панк.

Најсилна епизода годинива со доста добри мечови. Почетокот и крајот беа ептем силни според мене. Ова фали на рав, тепачки како Леснар и ХХХ. Леснар со крв на главата сигурен сум дека не е било планирано ова по сценарио. Ме нервира што Брајан и Кејн веќе незнаат што да ги прават, време е да ја дропнат титулата и мислам дека треба да имаат меч меѓу себе на манијата. Хенри пак со Кали меч, изгледа немаат идеја што да прават со него. Солиден меч меѓу Свагер и Миз и очекувана победа на Свагер. Сина вс Панк меч за ппв, море кога ќе размислам поубаво меч за ВМ е ова. Еден од најсилните мечови на Сина во неговата кариера, покажа и некое движење, предобар меч. Очекував дека ќе има двојна дисквалификација или нешто слично ама тоа не се случи и сега ќе треба да гледаме Сина вс Рок втор дел. Сигурен сум дека овој меч ќе биде најтапа од сите на ВМ ама што да се прави. Силно промо на Шилд, изгледа дека иднината на вве е обезбедена со овие тројца. И за малце ќе заборавев ептем добро рко на Ортон, човекот си заслужува мејн евент. Незнам што толку им има згрешено на сценаристит, ама факт е дека во скоро време треба да му дадат титула или евентуално да стане хил. Очекував појава на Тејкер, ама не се случи. Се надевам дека ќе се појави во следниот рав. ННН вс Брок според мене ќе биде фантастичен меч т.е. фантастична тепачка. Се надевам дека мечот ќе им е ноу дисквалификејшн, и се надевам дека ќе внесат малце атитуд ера во него. Оцена за шоуто 9.5/10 заради некои непотребни талк сегменти :)
--- надополнето: 4 март 2013 во 15:56 ---
Најсилна епизода годинива со доста добри мечови. Почетокот и крајот беа ептем силни според мене. Ова фали на рав, тепачки како Леснар и ХХХ. Леснар со крв на главата сигурен сум дека не е било планирано ова по сценарио. Ме нервира што Брајан и Кејн веќе незнаат што да ги прават, време е да ја дропнат титулата и мислам дека треба да имаат меч меѓу себе на манијата. Хенри пак со Кали меч, изгледа немаат идеја што да прават со него. Солиден меч меѓу Свагер и Миз и очекувана победа на Свагер. Сина вс Панк меч за ппв, море кога ќе размислам поубаво меч за ВМ е ова. Еден од најсилните мечови на Сина во неговата кариера, покажа и некое движење, предобар меч. Очекував дека ќе има двојна дисквалификација или нешто слично ама тоа не се случи и сега ќе треба да гледаме Сина вс Рок втор дел. Сигурен сум дека овој меч ќе биде најтапа од сите на ВМ ама што да се прави. Силно промо на Шилд, изгледа дека иднината на вве е обезбедена со овие тројца. И за малце ќе заборавев ептем добро рко на Ортон, човекот си заслужува мејн евент. Незнам што толку им има згрешено на сценаристит, ама факт е дека во скоро време треба да му дадат титула или евентуално да стане хил. Очекував појава на Тејкер, ама не се случи. Се надевам дека ќе се појави во следниот рав. ННН вс Брок според мене ќе биде фантастичен меч т.е. фантастична тепачка. Се надевам дека мечот ќе им е ноу дисквалификејшн, и се надевам дека ќе внесат малце атитуд ера во него. Оцена за шоуто 9.5/10 заради некои непотребни талк сегменти :)

Source: PWInsider
The Undertaker is currently backstage at the First Niagara Center in Buffalo, New York, and will be appearing on Raw to set up a match with CM Punk at WrestleMania.
WWE is teasing his return today; on WWE.com and Facebook, they question whether he will compete at WrestleMania. The WWE Active portion of the WWE App currently features the Undertaker logo at the top of the page, and he is also featured in the "Superstar Spotlight" on WWE.com.
Last month, The Undertaker was also in the host city the night before Raw in Nashville, Tennessee, but did not appear on television. On February 23, he made an off-screen appearance at a SmackDown live event in Waco, Texas, teaming up with Sheamus in a tag team match to defeat Damien Sandow and Wade Barrett.

Read more: http://www.WrestlingInc.com/wi/news/2013/0304/560868/major-spoiler-for-tonight-raw-in-buffalo/#ixzz2MbxNnA6C

Тапа сте ја заумревте пак темава.

Нека почива во мир Вилијам Муди. Еднаш ми има пишано на твитер мислам. Јеј.

П.С. Дајте некој жити се нека направи слика со пијаницата од Канал 5 како им се убацува на Хејман и Панк и ги прашува колку е саат. Because IT'S CLOBERIN' TIME !

Ја протестирам, сите мечеви што не сакав да бидат на ВМ ги направија а секоја друга комбинација помеѓу нив 6 би била подобра.... Брајан го прават ретардиран, Зиглер нема победа не знам од кога, Сезаро гледам цело време губи во последно време, Биг Шоу изгледа ќе го прават фејс по стоти пат, Ортон не стана хил, Џерико незнам што ќе прави на ВМ....

This is really awesome and i love that.. This is very unique thing you put on that post.. Thanks for sharing...

ВМ:

ijustcantwait.jpg

Зиглер ако не ја освои титулава на ВМ нека се фрлат.

Панк/Тејкер беше ОК и веројатно ќе биде најдоброто нешто следниов месец, само не требаше Панк да изгуби од Кејн(ќе има меч со Андертејкер на ВМ а губи од Кејн :facepalm: ).... Би било добро Тејкер да изгуби на ВМ а после да имаат реванш на ЕР па панк да си ја врати победава па така да си врати дел од кредибилитетот. Исто Шилд треба да ги тепаат Ортон/Шејмуз и Биг Шоу на ВМ (мислам дека така и ќе испадне но може се да им текне оти на ВМ вообичаено тепаат фејсовиве).

Инаку Рок ќе биде и на Екстрим Рулс и се надевам дека тука ќе имаат реванш и Сина ќе тепа па да завршат еднаш за секогаш со овој фуед наместо секоја година во мејн евент на ВМ да ги гледаме нив двајцата.

Jan Polat да те тагнам пошто си единствен активен во темава :D

Зиглер мислам дека нема да ја освои титулата на ВМ пошто е преочигледно.

Дел Рио-Свагер....лолмечзатитулалол

Рок нема да биде и на следново шоу така да не ја гледам поентата не мечот за титулата.

Панк-Тејкер е единствен меч со прав билд-ап така да ако тоа не е мејн-евент нека се обесат сите.

Мечот со Шилд ќе биде добар пошто Шилд цело време се добри :D

Најверојатно може да има Џерико/Миз/Вејд меч за ИЦ титулата што ќе биде поприлично добро.

И се надевам дека како дел од шоуто ќе биде некој фатал4 меч за таг титулата меѓу НАО, Сандоу/Коди, ПТП, Кејн/ДБ.

А за пред-шоу може да направат батл-ројал за бр.1 контендер за УСА титулата пошто Стефани кажала дека пред-шоуто ќе влијае врз ВМ.

Винс гомна да јаде. Платини како ги букира мечевиве секоја му чест.

Сега после ова може да гледаме мејн-евент на ЛШ.
Реал-Барса кој што ќе биде ала Рок/Сена. Уанс ин а лајф-тајм и букиран како дрим-меч а всушност сто пати го имаме видено и никој не го интересира.

Друга опција што може како swerve да ни ја букираат е ако се решат Баерн да освои ЛШ. 1 year in the making. Откако изгубија на свој терен се заколнале дека ќе освојат титула среде Лондон, градот кој што му ја зема титулата пред нос лани.

Така да Баерн-Барса за streak vs revenge (секоја втора година тепа Барса) или Реал-Барса финале once in a life-time.

You've heard it first here. Ако отпадне Баерн сто посто ќе биде Реал-Барса.

На СД џоберот на џоберите Зиглер го тепаше Кејн кој на Рав го тепаше Панк:tapp: Каково букирање....

А милам дека Рок ке биде на следното шоу, барем така прочитав некаде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom