WWE

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
WWE Champion The Rock has committed to working next year’s WrestleMania 30 event. Rock’s current run is expected to end in April as he will be heading off to Hungary and Croatia to film Hercules.”
Супер не само што ќе видиме Рок VS Сина II до година изгледа ќе видиме и Рок VS Сина III. Сепак мора да има победник :facepalm:

Вечер се молам Брок да се врати и да му удри Ф5 на Панк па така Рок дисквалификуван и Панк зима титула или пак Шилд да го повредат Сина(не вистински тука онака колку да земе пауза па после да се врати) па да не може да настапи на ВМ.

И вечер ќе гледа ли некој освен мене?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Супер не само што ќе видиме Рок VS Сина II до година изгледа ќе видиме и Рок VS Сина III. Сепак мора да има победник :facepalm:

Вечер се молам Брок да се врати и да му удри Ф5 на Панк па така Рок дисквалификуван и Панк зима титула или пак Шилд да го повредат Сина(не вистински тука онака колку да земе пауза па после да се врати) па да не може да настапи на ВМ.

И вечер ќе гледа ли некој освен мене?
Јас :)

хаха не могуче Рок/Сина 3 да има :D ако има i'm out.
Ама ако Рок е уште една ВМ тоа значи дека СЦСА ни догодина ваљда нема да се врати.
Или пак да видиме СЦСА/Рок 4 и Рок да тепа и да се израмнат ама не знам колку СЦСА би сакал.

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Ако остварат добар профит и годинава не би ме чудело и до година да имаат меч и се така додека има пари Рок/Сина мејн евент на ВМ....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Годинава ќе биде Панк/Сена/Рок мејн-евент. Сена го пин-нува Роки и сите среќни и задоволни.

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Штом е почнато не влегувам во темата до утре или евентуално вторник додека не изгледам турнирот и raw :) (не за друго несакам пак да се заебам како последниот пат)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
тепаа тенса и бродус....добар тимворк меѓу нив

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Промово за Панк Рок :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 02:50 ---
Заспавте? :D
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 03:30 ---
ОМГ НЕ....

СЕГА ЌЕ ГЛЕДАМЕ ТИПИЧЕН АМЕРИЧКИ БУЛШИТ СТОРИЛАЈН УСА ВС МЕКСИКО :tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Така нешто:D

Али шо да кажам за ППВ-во. Освен победава на Свегер друво се се знаеше уште предходно. Треба wwe да престанат сами да си ги споилуваат мечевите(се знаеше дека бидејќи Панк му удри ГТС на Рок дека ќе изгуби и дека Шилд бидејќи беа исфрлени од рингот два пати по ред ќе тепаат...).

За Шилд ми е мило и Reigns покажа дека заслужува што е тука и покрај тоа што беше гледан како најслаб во тимот. Никој во мечов не изгледаше слабо но најмногу доби Reignsкој беше цвезда на вечерта а најмногу изгуби Рајбек (не знам дали да се смеам или да плачам е работава) кој предходно имаше серија победи а сега нема ППВ победа не знам од кога. По крајот кога се гледаа Рајбек и Сина во очи изгледа дека некој од нив ќе стане хил но за жал веројатно тоа ќе биде Рајбек...

За no.1 contendor можеби мало изненадуваќе со победава на Свегер но мечов за мене беше најдобар. Сите завршија добра работа и никој не изгледаше слаб. Добар беше и начинов да го елеминираат Хенри и сеуште да изгледа силен. Сега ќе видиме што е следно.... На ВМ Зиглер дефинитивно кешнува но ќе биде интересно да видиме против кого и дали можеби ќе има стане фејс па после да има фуед со Свегер.

Рок/Панк пародија испадна. На Рок му треба многу паузи и се гледа дека не може да се носи со Панк во рингот. Ова би требало да им биде последен меч. А после ова тешко дека СКСА ќе се врати бидејќи Рок кој не е поврден неможеше да изведе еден добар меч против Панк па тешко дека СКСА кој има неколку повреди ќе успее нешто. Панк можеби не изгледаше слабо (го пинуваше Рок) но ова е веројатно да изгледа дека ќе може да го победи Андертејкер но тоа нема шанси....

За другиве се очекувано. Миз ќе има реванш против Сезаро на ВМ и веројатно ќе ја освои титулава. Кофи си продолжува со џобирање. АДР немаше никаква логика да изгуби и конечно е време да се стави крај н фуедов(требаше да заврши уште на РР).

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334

Еве ја мафијата во wwe, задоволна од извршената работа....

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:pos: И во темава ли почнавме со судија педер управа читакачи муабети хахаха

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Панк ќе тепа.
Ви реков дека гарантирам дека нема да има Панк/Рок.

Told ya :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Тоа е мoжно ако Тејкерот не се враќа па да нема меч со Панк но чим е во Тексас најверојатно ќе се врати и ќе го кошта Панк меч....

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Имаме нов изглед на вве титула, нареден рав Сина вс панк кој тепа иде на вм ... Брад мадокс нов асистент на Вики.... Шилд повторно доминантни против Рајбек , Шејмус и Џерико, Се развива fued меѓу брајан и кејн, Дел рио го победи Зиглер кој за малку ќе кешнеше али Рикардо го спаси дел рио...Миз го победи сезаро ... Р-Трут се врати.... Се развива Fued исто меѓу Хенри и Кали (само они знаат зашто) :) у главном тоа беше ова рав...може иам нешто утнатно али јбг.... :D

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Само да не е некој ретардиран пуш за Кали до мејн евентов оти ќе треба и неговиве мечеви да ги скокам.

Kajgana Shop

На врв Bottom