WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој не ја чита официјалната страна(ја само за топ 25 во неделата одам да видам кој се).

Може некој не ја чита официјалната страна(ја само за топ 25 во неделата одам да видам кој се).
Не ова само ти туку општо и на други форуми :).
Мене топ25 ништо не ми значи али ја посетувам страната :).

20121129_Infographic_FullSize_CMPunk_Reign_381_large.jpg

Панк го надмина Сина. Најдолгата одбрана на титулата во последниве 25 години.

Коментарот на Сина на твитер
John Cena ‏@JohnCena
Sometimes luck is as valuable as skill, but the record books will not say it was a 'lucky 381 and counting', it'll just say 381, + counting

lol

Панк "сам" се повредил.
Кога направија двоен суплекс на Рајбек на СС кога го суплексираа на коментаторската маса го има удрено дел од масата.
Уште од претходно влечел некоја повреда,тоа го доебало а ова го финиширало.
Да се надеваме дека нема да ја предаде титулата.

Иначе кога сме кај повредите Ортон се има повредено правејќи го taunt-от пред РКО-то :pos: :pos: :ROFLMAO:
Со Edge беше мислам мечот, да не се повредеше тогаш Ортон ќе има страшен феуд, во врска со повредата на Панк се надевам дека не е ништо сериозно и би сакал да гледам Панк вс Рок

Со Edge беше мислам мечот, да не се повредеше тогаш Ортон ќе има страшен феуд, во врска со повредата на Панк се надевам дека не е ништо сериозно и би сакал да гледам Панк вс Рок
Повредата на Панк ќе го одалечи од рингот 2-3-4 недели отприлика.
претпоставувам дека Рајбек вс Панк за титулата ќе се случи на првото RAW во 2013 а после тоа одма ќе почне Панк/Рок феудот :)

Мечеви за ТЛЦ(сега за сега)
Team Hell No & Ryback vs The Shield - TLC Match
Big Show vs. Sheamus – Chairs Match

Antonio Cesaro vs R-Truth
Kofi Kingston vs Wade Barrett
John Cena vs Dolph Ziggler - Ladder Match

Мислам дека болдираниве ќе победат.

Вајда така ќе завршат, само се си мислам дека Сина ќе победи против Зиглер, не за друго човекот преку една година не е бил шампион, што за Сина е многу:D, а и ако се знае дека Роки ќе победи против Панк, тоа значи дека Сина нема да биде ни блиску до шанса за вве титулата, така со земање на куферот и успешно кешнување тој е шампион и така сите се задоволни (децата и Винс :D).
Сакам shield да победи,ама штом Рајбек во мечот тоа нема шанси да се деси, башка конечно ќе ги видиме Амброус и Ролинс ќе ги видиме во акција :)

Прееска пишував еден пост што ми го снема ради тоа што форумов беше даун.
У суштина беше како ТЛЦ може уствари да биде добро ППВ и дека Штитот и Брок ќе работат заедно под палката на Хејман за да му помогнат на Панк.

Дали ја сум единствен тука шо мисли дека Панк ќе го тепа Рок?

Инаку ако Сина тепа мислам дека може да кешне само за WHC титулата па така баш би било добро да го напушти РАВ некое време ама не ми се верува Зиглер да го изгорат до толку. A може и на ТЛЦ Зиглер да го искористи куферот па после Зиглер против Сина да биде меч титулата. Оти веројатно Зиглер против Сина ќе биде Мејн Евент.

Панк ќе се врател со инвалидна количка. Ај барем ќе гледаме комедии :D

Дали ја сум единствен тука шо мисли дека Панк ќе го тепа Рок?

Инаку ако Сина тепа мислам дека може да кешне само за WHC титулата па така баш би било добро да го напушти РАВ некое време ама не ми се верува Зиглер да го изгорат до толку. A може и на ТЛЦ Зиглер да го искористи куферот па после Зиглер против Сина да биде меч титулата. Оти веројатно Зиглер против Сина ќе биде Мејн Евент.

Панк ќе се врател со инвалидна количка. Ај барем ќе гледаме комедии :D
Не. Во постот и јас тоа го викав дека Панк ќе победи со помош на Брок па ќе гледаме Брок/Рок на ВМ.
Рок не ми се верува дека ќе може да си ја брани титулата на Елиминејшн Чембр пошто ќе има некои промоции за филмови така да Панк би требало да ја задржи титулата.

Според мене на ВМ мечеви ќе бидат:
Панк/Тејкер за титула
Брок/Рок

за останатите незнам ваљда ќе има некој 3/3 или 4/4 меч со Штитот (со Медокс како дел од групата)

И ја мислам дека Панк/Тејкер ќе биде за титула ама за Брок против Рок не ми се веруе дека triple h ќе дозволи такво нешто, оддамна нема изгорено некој.... Рок/Сина мислам дека ќе биде "once in a lifetime twice in a year" и Брок против triple .

Значи заборавете на Панк/тејкер за титула... Тејкер можеби нема ни да учествува на оваа ВМ а и да учествува нема да биде за титула пошто гарант после Вм нема да се појави до наредна...така да Панк/тејкер шансите се 1% да има таков меч...

Дефинитивно ќе учествува тејкер на ВМ само не се знае против кога ќе бе бори.

http://www.pwmania.com/undertaker-agrees-work-wrestlemania-cm-punks-wwe-status#.UMHggyx9JGQ
добро пошо не беше сигурно ради здравствената состојба.. али сепак у секој случај нема да биде ни Панк вс тејкер за титула од причини што тејкер после оваа вм нема да се појави до наредна вм која ќе му биде после и најверојатно на последна ВМ ќе има меч со Сина... а за оваа незнам ќе видиме што Feud ќе му развијат пред Вм
--- надополнето: 7 декември 2012 во 18:06 ---

неможе вака сите да завршат без ниедна Титула да смени Сопственик башка и Сина зиглер е меч за договор за WHC ... Според мене Некој од Цезаро и Кингстон ќе изгуби титулата... И можеби сина да победи при што бе преминал на SD што би било мало освежување...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom