WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Raybak kako da krsi stolici na smackdown :pos: ..nema zaebancija so Raybak
isto taka se odrza i WWE Superstars..

Raybak kako da krsi stolici na smackdown :pos: ..nema zaebancija so Raybak
isto taka se odrza i WWE Superstars..
Тајсон Кид е едноставно ѕвер. Незнам зошто не се појавува на RAW или SmackDown. Какви потези прави тоа е чудо едно.Дефинитивно најдобар ми е за гледање.

Тајсон Кид е едноставно ѕвер. Незнам зошто не се појавува на RAW или SmackDown. Какви потези прави тоа е чудо едно.Дефинитивно најдобар ми е за гледање.
Тајсон Кид од технички аспект е еден од подобрите во wwe, голема штета е што не е во raw или smackdown

Тајсон Кид од технички аспект е еден од подобрите во wwe, голема штета е што не е во raw или smackdown
Изгледа него ќе го користат како таг wrestler.Џатин Гејбриел е повреден кога ќе се врати ќе бидат тим со Кид.
Дарк мечот на WM беше супер ако ги имаш гледано добар тим ќе бидат.
Тајсон може да има некои супер натпревари ако му се даде шанса.
Тајсон vs Punk,Kofi,Ziggler,Cody,Bryan се тоа може да бидат извонредни мечеви

Sega Primetiv deka RYBACK ustvari bil Vo Nexus...Skip Shefild...samo sea mnogu bolje izgleda... :D

Изгледа него ќе го користат како таг wrestler.Џатин Гејбриел е повреден кога ќе се врати ќе бидат тим со Кид.
Дарк мечот на WM беше супер ако ги имаш гледано добар тим ќе бидат.
Тајсон може да има некои супер натпревари ако му се даде шанса.
Тајсон vs Punk,Kofi,Ziggler,Cody,Bryan се тоа може да бидат извонредни мечеви
Па немам ништо против да биде таг wrestler, треба да живне оваа дивизија малце, ептем катастрофа е, кога ќе ми текне на времето какви таг тимови имаше ... Edge & Christian, браќата Дадли, Hardy boys, appa мислам се викашеа ...

Па немам ништо против да биде таг wrestler, треба да живне оваа дивизија малце, ептем катастрофа е, кога ќе ми текне на времето какви таг тимови имаше ... Edge & Christian, браќата Дадли, Hardy boys, appa мислам се викашеа ...
Тоа за Тајсон Кид да биде таг кечер е супер идеа.
Ама во моментов таа дивизија малце се оживува. Мид-кардот почнува да умира..

Незнам кои се креативците зад WWE али дечките се толку неписмени шо е чудо... со ваков талент шо го поседуваат у моментот они ја вртат титулата нонстоп меѓу 4-5 души.. Зиглер, Кингстон, Миз, Р-трут... и уше многу други има шо имаат капацитет да држат некоја од титулите. Треба да ангажираат барем некој од холивуд да им ги зајача приказните ако нишо друго. Иам читано идеи од фанови шо се далеку поквалитетни од било која приказна у моментов у WWE

ova ko demek vcera trebase se desi ali gleav celo raw ne vidov niso slicno na ova...ovie se zaebavaat neso ili ? :D
Пишав веќе 2 пати ама изгледа не си видел :).
Тоа уствари било промо за играта WWE 13. :D

Пишав веќе 2 пати ама изгледа не си видел :).
Тоа уствари било промо за играта WWE 13. :D
inace slucajno brat da ne znaes od negde da ima WWE 12 da se simne za pc??? ili pa nekoj emulator od xbox ili PS

Big Show celosen haos napravi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom