Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тајсон Кид е едноставно ѕвер. Незнам зошто не се појавува на RAW или SmackDown. Какви потези прави тоа е чудо едно.Дефинитивно најдобар ми е за гледање.Raybak kako da krsi stolici na smackdown..nema zaebancija so Raybak
isto taka se odrza i WWE Superstars..
Тајсон Кид од технички аспект е еден од подобрите во wwe, голема штета е што не е во raw или smackdownТајсон Кид е едноставно ѕвер. Незнам зошто не се појавува на RAW или SmackDown. Какви потези прави тоа е чудо едно.Дефинитивно најдобар ми е за гледање.
Изгледа него ќе го користат како таг wrestler.Џатин Гејбриел е повреден кога ќе се врати ќе бидат тим со Кид.Тајсон Кид од технички аспект е еден од подобрите во wwe, голема штета е што не е во raw или smackdown
Па немам ништо против да биде таг wrestler, треба да живне оваа дивизија малце, ептем катастрофа е, кога ќе ми текне на времето какви таг тимови имаше ... Edge & Christian, браќата Дадли, Hardy boys, appa мислам се викашеа ...Изгледа него ќе го користат како таг wrestler.Џатин Гејбриел е повреден кога ќе се врати ќе бидат тим со Кид.
Дарк мечот на WM беше супер ако ги имаш гледано добар тим ќе бидат.
Тајсон може да има некои супер натпревари ако му се даде шанса.
Тајсон vs Punk,Kofi,Ziggler,Cody,Bryan се тоа може да бидат извонредни мечеви
Тоа за Тајсон Кид да биде таг кечер е супер идеа.Па немам ништо против да биде таг wrestler, треба да живне оваа дивизија малце, ептем катастрофа е, кога ќе ми текне на времето какви таг тимови имаше ... Edge & Christian, браќата Дадли, Hardy boys, appa мислам се викашеа ...
ova ko demek vcera trebase se desi ali gleav celo raw ne vidov niso slicno na ova...ovie se zaebavaat neso ili ?Добро е имаат определено и датум, сега останува да чекаме и да видиме![]()
Пишав веќе 2 пати ама изгледа не си виделova ko demek vcera trebase se desi ali gleav celo raw ne vidov niso slicno na ova...ovie se zaebavaat neso ili ?![]()
neam videno...inace znaev deka e za nekoja glupostПишав веќе 2 пати ама изгледа не си видел.
Тоа уствари било промо за играта WWE 13.![]()
inace slucajno brat da ne znaes od negde da ima WWE 12 da se simne za pc??? ili pa nekoj emulator od xbox ili PSПишав веќе 2 пати ама изгледа не си видел.
Тоа уствари било промо за играта WWE 13.![]()
Не. Само smackdown vs raw 2011 може со емулатор а за 12ка нзinace slucajno brat da ne znaes od negde da ima WWE 12 da se simne za pc??? ili pa nekoj emulator od xbox ili PS