WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бегани се овие:pos:
Е ај кажи што е тука фејк?Иначе овој е еден од најкрвавите мечеви.
Незнам ова дали намерно или случајно се погоди ама баш на денешен ден пред неколку години умре Еди Гереро R.I.P.
--- надополнето: Nov 13, 2011 7:00 PM ---
Jas gi sledev dodeka ne si zamina Batista i sega povremeno gledam ali cim dojde The Rock toa mora da se vidi :D
Утрешната епизода на Raw е со наслов Raw gets ROCKED.
The Rock се враќа пак а изгледа и Mick Foley ќе се врати.Иначе Рок се враќа во рингот другата недела.
Рок и Сена против Миз и R-Truth

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Е ај кажи што е тука фејк?Иначе овој е еден од најкрвавите мечеви.
Незнам ова дали намерно или случајно се погоди ама баш на денешен ден пред неколку години умре Еди Гереро R.I.P.
--- надополнето: Nov 13, 2011 7:00 PM ---

Утрешната епизода на Raw е со наслов Raw gets ROCKED.
The Rock се враќа пак а изгледа и Mick Foley ќе се врати.Иначе Рок се враќа во рингот другата недела.
Рок и Сена против Миз и R-Truth
нереков дека е фејк само реков дека се ретардирани инаку не пратам WWE досадно е кога бев мал ги гледав ама сега не ги гледам не ми се допаѓаат инаку да прашам тој крвавиот после умре ли или се опорави од повредата?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
нереков дека е фејк само реков дека се ретардирани инаку не пратам WWE досадно е кога бев мал ги гледав ама сега не ги гледам не ми се допаѓаат инаку да прашам тој крвавиот после умре ли или се опорави од повредата?
Двајцата се крвави :).
Мислам дека умре од предозирање.Баш на денешен ден умре како што реков претходно.
Од вакви удари ништо не им е.Потешки повреди добиваат на ептен дебилен начин.
На пример глеј го ова.Ако сфатиш како се повреди да ми објасниш :D.Сериозна е повредата а најинтересно е што мечот требаше да заврши со тоа што Џерико ќе му ги извитка нозете на HHH.Јес да направени се потезите помалце да болат ама со таква повреда на ногата HHH не само што не се откажа туку и си продолжи и изгуби на таков начин како што требаше.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
WCW Nitro беше 1000 пати подобро од ова, WWE го изгуби и тоа што го имаше, рејтингот паѓа се подолу и подолу, многу работи уништи WWE во професионалното борење, ко помал следев ама сега го направија многу дебилно

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Двајцата се крвави :).
Мислам дека умре од предозирање.Баш на денешен ден умре како што реков претходно.
Од вакви удари ништо не им е.Потешки повреди добиваат на ептен дебилен начин.
На пример глеј го ова.Ако сфатиш како се повреди да ми објасниш :D.Сериозна е повредата а најинтересно е што мечот требаше да заврши со тоа што Џерико ќе му ги извитка нозете на HHH.Јес да направени се потезите помалце да болат ама со таква повреда на ногата HHH не само што не се откажа туку и си продолжи и изгуби на таков начин како што требаше.
:pos: колку се само девилни, како клинкат лудаци дефинитивно кик-бокс е подобар спорт од овој WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
:pos: колку се само девилни, како клинкат лудаци дефинитивно кик-бокс е подобар спорт од овој WWE
Сега веќе ова не го сметаат за спорт толку туку го сметаат за Entertainment.
--- надополнето: Nov 18, 2011 9:40 PM ---
WCW Nitro беше 1000 пати подобро од ова, WWE го изгуби и тоа што го имаше, рејтингот паѓа се подолу и подолу, многу работи уништи WWE во професионалното борење, ко помал следев ама сега го направија многу дебилно
WCW Nitro го немам гледано мал сум бил ама знам и за него.WCW Nitro им бил огромна конкуренција и дури и имал подобри рејтинзи.Не знам на кој му текнало ама идејата за nWo им е супер а особено и фактот што Хоган го направија heel.
Да во право си за рејтинзите.Рејтинзите од тогаш и сега се ептен ептен намалени.Тоа кога немаат квалитетна конкуренција така ќе биде.
WWE ќе им текне нешто добро ама одма ќе го уништат.И минатото лето и ова лето така направија.Добра приказна имаа ама ја уништија.

Член од
4 декември 2011
Мислења
76
Поени од реакции
38
kakov spoj na teatar i zabava, carevi se

si gi gledam na satelitska non-stop i raw i smackdown ne propustam

najzverovi mi se big show, kane, triple h.. a od novive alberto del rio

john cena e najtapa od site

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
kakov spoj na teatar i zabava, carevi se

si gi gledam na satelitska non-stop i raw i smackdown ne propustam

najzverovi mi se big show, kane, triple h.. a od novive alberto del rio

john cena e najtapa od site
E pa super onda moze da pravime muabet na temava :)

Inace nekolku strani nanazad nekoj pisa deka mu falele poranesnite zvezdi.Vecer na TLC se vraka vo ringot Booker T a pred edna nedela se vrati Kane so maskata

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Циркус за мали деца и напалени Американци...

Член од
4 декември 2011
Мислења
76
Поени од реакции
38
ama booket t nema da go ima sekoja nedela samo na ppv eventi ke se pojavuva, dobro sto se vrati Kane.. zverka e

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ama booket t nema da go ima sekoja nedela samo na ppv eventi ke se pojavuva, dobro sto se vrati Kane.. zverka e
Да знам ама добро е што се врати барем за еден меч ако ништо друго.
Од една страна е добро што се враќаат некои ветерани ама па од друга страна не можат да очекуваат за неколку години HHH,Kane,Undertaker и останатите старци да бидат на врвот.Мора да им се даде шанса на помладите

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вечер би требало да е една од подобрите епизоди.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вечер почнува патот кон WrestleMania со Royal Rumble пеј-пер-вју-то :)

Kajgana Shop

На врв Bottom