Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kade ti bi sakal da go gledas miz kako wwe champion ili kako jobber ?Miz го направија новиот Jack Swagger... Мене ми изгледа дека нешо сериозно забрљал backstage.. од WWE шампион стана jobber...
neznaes kolku sakam da e goldberg...ali cisto sumnjam...poso Ryback e kopija na goldberg...slicen izgled isti stil taka da ke da nekoj drug superstars neso koa Kurt angle ili RVD ili pa onoj Andy ke debitira so tepase na tough enoughИнтересно промо само за кој wrestler се работи нз, се надевам дека е за Голдберг![]()
РВД-Има договор со ТНАneznaes kolku sakam da e goldberg...ali cisto sumnjam...poso Ryback e kopija na goldberg...slicen izgled isti stil taka da ke da nekoj drug superstars neso koa Kurt angle ili RVD ili pa onoj Andy ke debitira so tepase na tough enough![]()
znam deka imaat dogovori so tna ali niso cudno da se vratat...РВД-Има договор со ТНА
Курт-Има договор со ТНА
Енди-отпуштен
![]()
првпат слушам дека Енди е отпуштен, кога го имаат отпуштено да не знаеш?РВД-Има договор со ТНА
Курт-Има договор со ТНА
Енди-отпуштен
![]()
Па јас така мислам не сум сигурен 100 посто ама мислам дека некаде прочитав.Бродус Клеј wtf? колку само ме нервира овој човек, не е можно кој пуш му го даваат и тоа победи против Миз, Зиглер, Свагер кечери кој треба да бидат иднината на компанијата. Среден роу, Џерико и Ренди секоја чест си покажаа дека заслужуваат да се на врвот, после екстрим рулс, најверојатно ќе им направат феуд до наредното ппв, и најверојатно за титулата.
Добро е што го видовме ННН по се изгледа на Самерслем ќе има меч со Леснар што не би било толку лошо.
првпат слушам дека Енди е отпуштен, кога го имаат отпуштено да не знаеш?
Да има време, ама со "повредата" на ННН ќе добијат на време, после ппв-то Леснар вс Панк, зема титула Леснар и после сумерслем ННН вс Леснар за титулатаПа јас така мислам не сум сигурен 100 посто ама мислам дека некаде прочитав.
До Самерслем има уште 3ппв не знам како ќе успеат до тогаш да пролонгираат
Туку така од нигде никаде Леснар се враќа добива меч за титула и си освојува најнормално?Да има време, ама со "повредата" на ННН ќе добијат на време, после ппв-то Леснар вс Панк, зема титула Леснар и после сумерслем ННН вс Леснар за титулата![]()
Винс се ќе направи за пари, така да не е толку чудно, ама сепак мое мислење си е тоаТуку така од нигде никаде Леснар се враќа добива меч за титула и си освојува најнормално?
Не ми се верува
Инаку за Revolution видеото има моментално 2 најгласни шпекулации:Винс се ќе направи за пари, така да не е толку чудно, ама сепак мое мислење си е тоа![]()