WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не би имал ништо против серијата да продолжи, ама во никој случај да не биде прекината.

Па главен виновник за започнување на пг ерата беше Џон Сина, со оддалечување на Сина од main event и со евентуално враќање на Голдберг би можело да се смени барем малку оваа ера, но да се врати attidude ерата нема шанси.
epa wwe se krivi so go napravija Face....na pocetok na kariera Cena bese heel...i mnogu dobro mu stoi taa uloga...se sto treba da napravat e povtorno da stane heel...mnogu poveke na gledanost ke dobie wwe...inace znam deka nemoze attitude era da se vrati ali moze neso slicno poso wwe si ima od uvek posebni ciklusi... :) eve dobro objasnuvanje so najdov na net...

The WWE has a long history of going through cycles. In the 80's it was filled with superhero and villain type gimmicks, in the early-mid 90's it was really good wrestling with guys like Shawn Michaels and Bret Hart at their best but the product was still very kid friendly.

Then in the late 90's to about 2001 you had the Attitude Era which went to the extreme the other way in making things much edgier, more sexualized and the like. Then after that it didn't go straight back to being truly kid friendly and now it's back to where it was in the early to mid 90's.

I think that these type of things cycle. Professional wrestling has always been a lightning rod for public criticism, and that combined with a lack of any real competition causes WWE programming to change constantly. I'm sure we'll see an equivalent to the Attitude Era again at some point.

Не е сега моментот Cena да стане heel

Тешко дека и некогаш пак ќе стане Cena heel, тој е златната паричка на Винс, ако стане heel wwe ќе изгуби многу од приходите а знаеме дека Винс само парите го интересираат.

Kukavicata Cody Rhodes sega povtorno ke bega samo od Big Show...Otkako bea porazeni od Alberto Del Rio i Chris Jerricho ova ne bese dobra vecer za Randy Orton i Sheamus koi se skaraa poradi nenamernata greska na popularniot Great White..ocigledno Sheamus si dobi nov opponent za titulata..Funksaurus ja prodolzuva svojata serija na pobedi, ovojpat izrazena protiv Miz..sega ne bese taka lesno za Brodus Clay..Ekskluzivna vest e deka Brock Lesnar poveke ne se vraka vo WWE, i deka uspeal da donese legitimitet i da im odrzi lekcija na John Cena i TRIPLE H...Na krajot Daniel Bryan kako malo dete se raduvase vo zaednickata pobeda so Lord Tensai nad CM Punk..

Paul Heyman !!! YES! YES ! YES! YES! YES!
:cuc:

Paul Heyman !!! YES! YES ! YES! YES! YES!
:cuc:
Добра беше идејата со враќањето на Paul Heyman, фалеше човекот.
Добар raw, само ме изнервира победата на Бродус, не ми е јасно како можеше да ја дадат победата на тоа дрво,па тоа дури и против Miz, ептем голем пуш му даваат, а не го заслужува.

Добра беше идејата со враќањето на Paul Heyman, фалеше човекот.
Добар raw, само ме изнервира победата на Бродус, не ми е јасно како можеше да ја дадат победата на тоа дрво,па тоа дури и против Miz, ептем голем пуш му даваат, а не го заслужува.
Miz го направија новиот Jack Swagger... Мене ми изгледа дека нешо сериозно забрљал backstage.. од WWE шампион стана jobber...

Miz го направија новиот Jack Swagger... Мене ми изгледа дека нешо сериозно забрљал backstage.. од WWE шампион стана jobber...
Не ќе да е тоа.
Цело време Миз се појавува на некои черити евенти итн.
Наводно Миз е уназаден заради тоа што сметаат дека не го покажува маскимумот.

Иначе сте го виделе новото мистериозно видео на WWE? Се вика Revolution

Не ќе да е тоа.
Цело време Миз се појавува на некои черити евенти итн.
Наводно Миз е уназаден заради тоа што сметаат дека не го покажува маскимумот.

Иначе сте го виделе новото мистериозно видео на WWE? Се вика Revolution
Јас не сум, дај постирај го да видиме за што се работи

Интересно промо само за кој wrestler се работи нз, се надевам дека е за Голдберг ;)
Не ми се верува ова да е за некој кечер.
Ова е некако претајно направено.
Ова ќе биде или :
A) Stable
B) Некој storyline што ќе биде главен летово (како лани со Панк)
C) Нешто дебилно што нема да има врска со борење туку некоја реклама на компанијата

Не ми се верува ова да е за некој кечер.
Ова е некако претајно направено.
Ова ќе биде или :
A) Stable
B) Некој storyline што ќе биде главен летово (како лани со Панк)
C) Нешто дебилно што нема да има врска со борење туку некоја реклама на компанијата
Па ако не е за некој кечер најверојатно ќе е третото, зашто много тешко во денешно време да направат добар stable или некој добар storyline.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom