Во право си, ние добивме тенкови на поклон од Украина или Унгарија (ебеш ми матер незнам која беше знам дека на У беше).Грант е и тенковиве се произведувани помеѓу '86- '92, и ние бевме добиле грант тенкови еднаш во не толку далечното минато, ако паметам добро.
Не беше со У, а со Б.Во право си, ние добивме тенкови на поклон од Украина или Унгарија (ебеш ми матер незнам која беше знам дека на У беше).
Ништо битно, гага тенкчиња добиле, најверојатно ќе ги прелијат во индустријата за железо.
бУгаријаВо право си, ние добивме тенкови на поклон од Украина или Унгарија (ебеш ми матер незнам која беше знам дека на У беше).
Ништо битно, гага тенкчиња добиле, најверојатно ќе ги прелијат во индустријата за железо.
Порака до Ердоган.Еден Абрамс чини $4.3 милиони.
Ако е вистина напишаното, навистина не знам што сака Америка да постигне со ова, дури мислам дека ни Америте не знаат.
А јужните веќе имаа нарачано 170 Леопарди:
http://www.military-today.com/tanks/leopard_2a6.htm
Изгледа Американциве ќе ќарат по дваесет иљади долари од тенк.Одма демант и ако приметивте тенковите се употребувани и најверојатно и онака планирале да ги заменат а плус Грците сами треба да плаќаат за модернизирање (пишува во првиот текст), знаат Американците што нудат, не се глупи .
Нешо секако ќе ќарат инаку не ги даваат за џабе тоа у никој случај . Американец не ти дава бе 400 тенка тек така, не се луди а плус шо тенкови за елада коа од сите страни море имаат и само против Турција можат да ги употребат (и против нас ) ама Турците нема да им бајат и да чекаат овие низ цела Тракија да се прошетаат .Изгледа Американциве ќе ќарат по дваесет иљади долари од тенк.