- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 10.985
- Поени од реакции
- 12.437
Ние си имаме по еден компјутер за секое дете, не мешај политика.Море треба сеа Грујо да земе и сите 400 да ги откупи од Грците...и така пропадна идејата на Б.Ц "по еден вработен во секое семејство"...сега овој нека направи "по еден тенк во секое семејство".....и после ќе можеме да им ржиме на соседите.
А што се однесува до гејците, слободно што сакаат нека си прават со сето оружје што го купуваат од западот, ако помните добро, во 2008 или 2009, не помнам точно, нарачаа и воени авиони од Франција, за мерак на кускулето Саркози, чија што мајка води потекло од Солун, ако добро помнам.
Оставете ги, сите економски експерти во светот велат дека доаѓа нова економска криза, бидејќи ЕУ одлучи да ги спасува Грција, Ирска, Португалија, а со тек на време ќе ги спасува и Шпанија и Италија, со пари од европските даночни обврзници, а планираат од 2012 да воведат и нов евро-данок, данок кон ЕУ, а не кон државата, со среќа нека им е, после сиот овој идиотизам, јас сум им благодарем на гејците бидејќи не блокираат во НАТО и ЕУ, не сакам да плаќам туѓи долгови, ниту да војувам за некој друг против некој кој не ми згрешил ништо на мене.
Баш како што едно време велеле Црните Пантери во САД, од 6:40 до 7:10 на клипчето: