Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секој со својата среќа.Класика WTA![]()

Страшна ударачица е Арина, мислам дека може да ја избруси Магнус, впрочем не за џабе од сите играчи на светот ја земал неа за тренирање.Арина Сабаленка започна соработка со Магнус Норман, доскорашниот тренер на Вавринка.
@Ставрогин, ќе ја прави ли Норман ГС шампионка?Страшна ударачица е Арина, мислам дека може да ја избруси Магнус, впрочем не за џабе од сите играчи на светот ја земал неа за тренирање.
Слаба е дефанзивно, мада млада е и очекувам многу да напредува со Норман. Има топ во раката, каки курац Остапенко и Шарапова.Јас мислам да, страшен потенцијал е Сабаленка. Природно е многу силна, а знае да игра тенис.

Само во раката?Слаба е дефанзивно, мада млада е и очекувам многу да напредува со Норман. Има топ во раката, каки курац Остапенко и Шарапова.![]()

Баки, ти изгледа не си ја гледал Квитова во “најдобро“ светло.Плискова 53 неизнудени напраи у 2 сета. Иди рекетот у гз набутај го, од обратната страна. Од кај широкото... Каква летва.
Ништо чудно рекорд да е ова (прв сет 31 имаше).

Ostapenko finaleto so Halep imase 54 iznudeni so 54 vineriБаки, ти изгледа не си ја гледал Квитова во “најдобро“ светло.![]()

Ама у 3 сета.. Ако збориш за РГ. Оваа у два.[DOUBLEPOST=1518713290][/DOUBLEPOST]Ostapenko finaleto so Halep imase 54 iznudeni so 54 vineri![]()
Можно ли е?

So napai be ovaa

i ovaa Radwanska pa
ceka drug da i kaze a Bartel mudro si molcese i vise koa bese bezizlezna situacija kao demek fer igrac na kraj ispadna