Секој со својата среќа.Класика WTA![]()
Јас мислам да, страшен потенцијал е Сабаленка. Природно е многу силна, а знае да игра тенис.Арина Сабаленка започна соработка со Магнус Норман, доскорашниот тренер на Вавринка.
@Ставрогин, ќе ја прави ли Норман ГС шампионка?Страшна ударачица е Арина, мислам дека може да ја избруси Магнус, впрочем не за џабе од сите играчи на светот ја земал неа за тренирање.
Слаба е дефанзивно, мада млада е и очекувам многу да напредува со Норман. Има топ во раката, каки курац Остапенко и Шарапова.Јас мислам да, страшен потенцијал е Сабаленка. Природно е многу силна, а знае да игра тенис.
Само во раката?Слаба е дефанзивно, мада млада е и очекувам многу да напредува со Норман. Има топ во раката, каки курац Остапенко и Шарапова.![]()
Баки, ти изгледа не си ја гледал Квитова во “најдобро“ светло.Плискова 53 неизнудени напраи у 2 сета. Иди рекетот у гз набутај го, од обратната страна. Од кај широкото... Каква летва.
Ништо чудно рекорд да е ова (прв сет 31 имаше).
Ostapenko finaleto so Halep imase 54 iznudeni so 54 vineriБаки, ти изгледа не си ја гледал Квитова во “најдобро“ светло.![]()
Ама у 3 сета.. Ако збориш за РГ. Оваа у два.[DOUBLEPOST=1518713290][/DOUBLEPOST]Ostapenko finaleto so Halep imase 54 iznudeni so 54 vineri![]()
Можно ли е?
So napai be ovaa