WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
им е гајле си се журкет, очеквите да испаднет во првиве кола :icon_lol:
(и да, би прифатил 3ка со Каролина и Радванска )
10659367_10153071507377228_7660393692278432631_n.png

Последно уредено:
Колку е значи глупава Возниацки, а мислев се поправила. Имаше 5 сет топки и на двете што и беа на нејзин сервис прави дупли грешки. Стосур една меч топка и нормално Возниацки пак дупла грешка.

Серена успеа да земе фантастични 2 гема против Халеп во текот на целиот меч.
Што ти прават намалени цицки.

Да не го гледаше мечот случајно? Ептен ме зачуди резултатов, ја гледав некни Серена со Ана вистина не беше баш најсјајна ама никогаш не би предвидел ваков резултат освен ако не е повредена

Да не го гледаше мечот случајно? Ептен ме зачуди резултатов, ја гледав некни Серена со Ана вистина не беше баш најсјајна ама никогаш не би предвидел ваков резултат освен ако не е повредена
Халеп не изигра ништо посебно, Серена беше очајно лоша, во полошо издание ја немам видено, тешко дека ке успее да го освои турниров, Квитова исто против Радванска беше очобол така да како прв фаворит би требало да биде Симона Халеп

Има некаква шанса Ивановиќ да иде понатаму од групава ?

Ако победи 2-0 ќе има и она 4 сета добиени а 2 изгубени на турниров, ама во меѓусебниот дуел изгуби од Серена.

Ако тепа Ивановиќ 2-0, испаѓа Серена, читав по овие коцкарскиве форуми, се уплаќа на големо да тепа Ана 2-0, некаде околу 3 коефициент е.

Серена имаше изјави, ау, едвај чекам реванш со Халеп, ама изгледа, Халеп ке си направи услуга ако биде поразена во 2 сета, елиминирајки ја Серена.

Овој пат само 3 гема за Халеп. Каков реваш и удри животното.

Халеп изгледа нема да игра на АО. Штета. :)

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!

Дај ми линк да видам.
Абе кикс сум направил, пишувало Halep pulls out of Australian Open warm-up, јас ова последново не го приметив. :pos:

Абе кикс сум направил, пишувало Halep pulls out of Australian Open warm-up, јас ова последново не го приметив. :pos:

Е браво, на стар човек да му правиш стресови, те личи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom