WTA тенис - општа дискусија

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Хаха, темава за WTA тенис се чини дека служи само за љубовни врски, бракови итн. :pos:

И да надополнам на цитирањево, Марк Стилитано е добар пријател на Ѓоковиќ, па сигурно така нешто биднало. :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
sto izigrava ovoj Karlovic ima 8 poraza od posledni deset, vo 1/4 finale uste ne vlegol na gren slem i ke sonuva za toa... naucil dva potega vo tenis i misli samo so dobar servis ke tepa se...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Oваа информација би го интересирала Psyside :D .. Sport Klub ќе пренесува од оваа година WTA Tour.
Како што може да приметите оваа сезона освен Аus Open немаше друг поголем турнир во живо, Eurosport ги загуби правата за преноси.

L

Löwe

Гостин
Да не имате информација кога ќе престане дождов во Чарлстон?

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Престана дождот но ке се играат само 4 утакмици,Matches NOT played today: #Serena vs. #Burdette, #Venus vs. Lepchenko, Mattek-Sands vs. Keys and Cirstea vs. Safarova #FCC2013

Член од
27 мај 2012
Мислења
265
Поени од реакции
124
Не бев баш во тек, не знав дека Чарлстон се игра на земја.
Хаха ајде ајде уште малце и ќе го најде рецептот да ја тепа и Серена :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.500
Поени од реакции
114.529
Не бев баш во тек, не знав дека Чарлстон се игра на земја.
Хаха ајде ајде уште малце и ќе го најде рецептот да ја тепа и Серена :)
Рецептот е Серена да не е во форма, инаку кога е во топ форма не постои некоја што може да ја победи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Серена на земја и Серена на тврда подлога ти е ептен спротивно, така да тука е шансата на Шарапова да се приближе до неа, не е голема разликата, само што Шарапова има многу поени за бранење овој период.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.500
Поени од реакции
114.529
Зборам во топ форма, лани Серена не беше во никаква форма на РГ па затоа и испадна, а на земјените мастерси не ни игра многу многу. Факт е дека не е истата Серена како на тврда али ако е во топ форма џабе им е на сите, има да ги покоси. Лани на Марија и се поклопија коцките на РГ, испадна Серена рано, Азаренка рано, а друга конкуренција немаше, не дека ми е криво, напротив, баш ми е мило што го комплетираше слемот Маричето. Иначе Серена нека цркне, ме заеба денес, со таа Бурдет, ја имав -9.5 у прв сет таа за инат 6-4, како во тикет да ми гледаше.

Kajgana Shop

На врв Bottom