Можам да приметам дека малце си љубоморна не би знаел иначе зашто вака реагираш. а има бонус и за крај и бонус на секои две недели за добри перформанси , другар ми ке ми биде поол манагер, а кристијан Safety inspector AHHAHAHH и на секои две недели бонусче. Му вртев на Кристијан да му кажам што се пишува овде , медјутоа e некаде вон Скопје и ми вети дека чим ке може ке се стави онлине . Па ти кажи му на него дека лаже. А за на сонце не се секирај ке седам и ке се сончам, а и во Бостон како ми кажа Кристијан барем еден месец во годината врне! , а тоа значи платени неработни сааати хахахахахахаха. А тоа колку пари јас ке заработам од реклама тоа е моја работа. Многу е битно само едно , да заработиш на реклама со вистински податоци, а не да ги лажеш лугето!
Дечко...ајде оладииии....
Е така...
Тоа ќе си врне, а ти пак ќе си работиш. Американците плаќаат за тоа што си го сработил. Затоа и те плаќаат на саат.
Види вака...
Знам како функционираат работите во HSP. Не мора да ми кажуваш. Ми кажа личност од Србија. Така да...
Не сум ни малку љубоморна, всушност не ни има на што да бидам љубоморна. Ти би требало да си тој што ќе љубомори. Ти ќе се печеш како пиле на ражен, а јас ќе седам во климатизирана просторија, со лаптопот пред мене, со I Pod от до мене и ред други благодети. За разлика од мене, ти ќе зјапаш во полн или празен базен, на секои 45 мин ќе го мрдаш газот за да ја провериш водата а тоа ќе ти се рачуна како пауза, нема да смееш да уживаш со слушалките во уши, со лаптопот пред тебе...
Јас ќе бидам во град во кој сите посакуваат да одат доколку би имале шанса, а ти ќе бидеш во Бостон. Јас нема да платам ни денар за спиење, ти ќе плаќаш по (не знам толно) 75 долари неделно...Додека јас шетам по Бостон и Вашингтон за викенд, ти ќе седиш под чадорчето и ќе се прашуваш уште колку има до пауза.
Бонусот чувај си го. Не дај боже нешто да ти се случи на тоа време, ќе ти треба бонусот.
А како ќе се стави онлајн Кристијан? И тој ли има корисничко име на форумов? Или од твоево?
Ајде еве ја мојата раб. понуда. Па ти ....и даље љубомори си.
Град - Њујорк UES (за тие што не знаат Upper East Side)...Држава - NY ...
Работни саати - 35 часа неделно ( 7 часа днено ) - Понеделник - Петок од 08 до 15 часот со пауза од половина час измеѓу.
Плата - 16 долари од час или 560 долари неделно. Одземи данок на ова...
Сабота и недела слободни денови.
Сместување - 0 (нула...zero..ич пари) по недела.
Платена месечна метро карта
Платен еден оброк на ден
Да се разбереме...Понудава не е од агеција...
едит..ќе заборавев да допишам...
Бонус од 850 долари по завршувањето на договорот.