LLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!
авио карта од наром 850 ЕВРА!!!, ако платиш ти преку наром 850евра брате они ќе ти средат карта и до дубаи на одмор прво да идеш. ахахахахахха шала на страна лани платив 520евра преку наром и тоа во неа беше вклучено скопје-београд со автобус, белград-лондон, лондон-нујорк!!! значи 520евра и ниту цент повеќе!!! освен коузон ако не си прават реклама со тоа што они ставаат карта до нујорк, а на наром карта до хаваии!!! во коузон коа бев карта беше 650-70 евра до нујорк, и мангупот ми кажа демек абе слушал малце сме поскапи али пак за назад имаш 2 куфери да вратиш, а кај другиве агенции само еден!!! брате куфер ти е 40$ плус!!! така у старт лажат!!! од она јас што се сеќавам лани цените во наром идат вака:
1.2500 денари пријава = 41 евро
2.1050-950 долари програма на фулл= 768-695 евра
3.520евра карта до нујорк = 520евра
4.120/140 евра осигурање не сум точно сигурен = 130евра просек
5.180 долари виза = 131 евро
вкупно 1590/1517 евра зависно од тоа дали ќе се пријавите пред или после нова година!!!
горе во долари ти е искажано инаку е 1569 евра!!! нашле како средна валда! толку финито нема друг трошок, поаѓаш!!! скапо ефтино, ваше си е... само да напоменам една работа која сметам дека е многу битна за луѓе кои идат прв пат во уса! коа ќе си платиш преку наром во оваа сума го добиваш следново! стигаш на ЈФК збунет и уморен, прв пат си во уса, и тука фино лепо ти доаѓа автобусче од наром ти ги става куферите еден нигер
и те носи во менхетен, во new yorker имате 2 ноќевања, хотелот е топоини! во хотел си доаѓаат амери кои работат во администрација, ви зимаат потребни документи и ви поднесуваат за социјален број, имате и како мини семинар и точно ќе ви кажат на што да обрнете мнг внимание, иако таму ќе си речете знаеме ова демек, има работи што се стварно многу битни, и од коа таа цела возбуда ќе спласне третиот ден тргате накај вашето работно место... ЗА МЕНЕ ВРЕДАТ ТИЕ 1517евра...
E ај сеа ти брате роботе напиши тука што добиваш од коузон, како реплика на моево како јас што напишав горе! и еднаш више го имам напишано али некој го мрзи да иде наназад неколку страни али ок! и слободно пиши си за англиски курсот,севис,виза,осигурање ако воопшто го има,авионска до нујорк,програма (релативно lifeguard аахахха) и слично...
ај баш ме занима дали стварно се 1235 евра и све што добиваш/губиш за таа разлика од 280евра ( кои, ако посебно идеш прв пат, би ги потрошил во ноќевања,такси,нервози,чекање редици за социјален број и слично) !!! поздрав од чаршија!
--- надополнето ---
и заборавив да кажам, за тие уштекани 280евра можеш да останеш на аеродром во ну без работа! т.е. да бидеш прелажан!!! али што ти чуе бе, си уштекал 280евра!!!
и уште нешто никој не мора да ме слуша мене и да кажува дали сум у право или не, или реклама праам или не!!! употребете ги своите глави и размислете!!!
СИРОМАВИОТ ДВА ПАТИ ПЛАЌА!!!!!