Прво да се извинам зошто прв пат се регистрирам и немам поима како се ова функционира и ако згрешам нешто не ми замерувајте
Го следам форумов конкретно оваа тема од лани ама сега морав да напишам нешто и јас зошто ми дојде преку..... од глупости
Браво за постов од КУВАР зошто и јас сакав одма во истиот момент да вратам
Ма дај те молам ако толку пари има коузон па нека се рекламира на друго место не тука..ова не е реклама баш како што кажа ТИПИЧНА РЕКЛАМА и не не интересира конкретно не мене со оглед дека работните понуди им се без врска оваа година
Значи на сите можни постови на ФБ или на веб сајтот на коузон си пишува дека бараат такви и такви..веројатно како дечково за што следува одреден надомест но стварно не не интересира нека не замара и нека не ни дава глупости од групи на ФБ...
е сега ќе престанам тука и ќе пробам да се надоврзам на другиот претходниот пост за др агенции
--- надополнето: 22 декември 2012 во 03:41 ---
ќе се отрјам пишав огромен пост и нормално ми се избриша немам поима како иде ова
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
(
Како и да е на кратко сега..имав колеги кои отидоа и од едната и другата агенција.Требаше да одам и јас лани ми искрснаа проблеми и не отидов
ИНТРАКС се супер за локации само нема нешто заработка посебно во хард рок зошто ако напраиш математика излага по 7.25 на час плус да си плаќаш транспорт до работа....итн итн
Америкуест немаат локации како Сан Франциско ама имаат понуди со голема плата по 9-10-11$ на час Ова беше за лани ама сега гледам дека имаат и некои супер локации
Значи на кратко мислам дека овие две агенции во моментов се многу подобри од овие постариве што ја наплаќаат програмата поскапо а позициите им се во забавни паркови и во middle of nowhere ..
немам слушнато лошо за овие две ако те интерсира и оди назад во постовите има и добри коментари
Како и да е, јас одам годинава во Дакота зошто ми е до пари а другар ми се врати со 9 000$ кеш од таму па и јас да си ја испробам среќата. И да.. не е дека скапа таму него после програмата беше во Вегас во NYC, Niagara Falls i DC, направи шопинг и мислам дека ОК барем за мене некој друго може има други планови ама како и да е се е индивидуално