И кај мене исто со овој плагин :S Некој друг со иста намена има ?Ми се пораметува страната од овај плагин :/ (Фонтот на насловот станува мал, а под насловот што ми е Жанрот се зголемува и ми се пораметува странатa:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кај мене исто со овој плагин :S Некој друг со иста намена има ?Ми се пораметува страната од овај плагин :/ (Фонтот на насловот станува мал, а под насловот што ми е Жанрот се зголемува и ми се пораметува странатa:/
... вака сега, ми треба да направам нешто кое ќе стои од страна како иконка... и кога ќе отидеш со стрелката кај иконката, го дава целиот простор т.е. што е вметнато внатре.
Фала![]()
Баш тоа, фала братМислам дека ова е точно тоа што го бараш: Facebook Likebox Slider. Кликни на линкот и имаш демоЛинк за симнување ти пратив по ПП
![]()
А бе секако дека го прашав авторот ама не добив одговор, затоа се обратив на темава, мислев има некој програмер шо ќе ја каже фитната.. Иначе, ја да сум селф хостед си знам сам што треба да си инсталирам. Али пример види го блогспот: http://outthinks.blogspot.com - има неверојатно многу повеќе можности од вордпрес (мислам за неселф хостед). Ипак денес за пари све има, али поента е да изманипулираш нешто за без пари. И сигурен сум дека на блог.мк сè уште не е возможно да се надградува, затоа админот на тој блог не би можел да плати нешто за да му дозволат. Си има техника, само што не ја знаеме.. not yetНајдобро прашај го на авторот на кој е блогот или контактирај го администраторот на blog.mk. Не си self-hosted зза да може конкретно да ти помогнам.
it.com.mk не е на blog.mk![]()
Прашање:
Зошто во навигејшн мени не можам да ги напишам имињата на страните на кирилица (ако ги напишам нема да ми ги покаже). Истото ми е и со логото (т.е името на страната)
Ај прати ми го и мене ако не те мрзе и ак можеМислам дека ова е точно тоа што го бараш: Facebook Likebox Slider. Кликни на линкот и имаш демоЛинк за симнување ти пратив по ПП
![]()
ПратеноАј прати ми го и мене ако не те мрзе и ак може
Фала однапред![]()
а после тој ерор ми дава самоThe requested resource
/wp-admin/update.php
does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Additionally, a 413 Request Entity Too Large error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Не е до името на фолдерот на темата, и не е до местото каде што е качена. Што може да биде? Проблем до хостингот или темата? Ако не го мрзи некој нека ја проба темава на неговиот хостинг дали ќе го дава истиот проблемWordPress Failure Notice напиша:Are you sure you want to do this?
Please try again.
nvmКупи си ја.![]()