Тие што се на работа на места каде им е дозволено да нарачуваат храна а не можат да излегуваат на пауза или некој да оди да им земе.Другите градови во државава се да викнеш од еден крај, ќе те чујат во другиот.
Кој ќе нарачува онлајн храна...
Тие што се на работа на места каде им е дозволено да нарачуваат храна а не можат да излегуваат на пауза или некој да оди да им земе.Другите градови во државава се да викнеш од еден крај, ќе те чујат во другиот.
Кој ќе нарачува онлајн храна...
Site mora da imaat terminal baba, samo denes namesto da iskuca fiskalna za site sto mu dosle, ke iskuca 3-4..Свесен си дека треба да се плати за таа апликација и да се плаќа за одржување на истата? Кој бербер/фризер е спремен тоа да го прави? Ниеден, одма ќе ти кажам без да мислиш. Они 90% немаат ПОС терминал и наплаќаат само во кеш, а не пак апликации да развивале. За едно 50 години може ќе дојде тоа и кај нас, за сеа нема теоретска шанса да се случи.
Занаетчиите (берберите) се ослободени од фискални. Плаќаат паушал.Site mora da imaat terminal baba, samo denes namesto da iskuca fiskalna za site sto mu dosle, ke iskuca 3-4..
Berberot moj kuca be fiiskalna, mu vikam so mi lucas na mene 15 god se znaeme.. Vika ako baba, kucam onolku kolku sto mi treba za pridonesi.. drugoto kesarina... segde ima siva ekonomija u makedonijava, povekjeto i crna.. edinstveni sto sve kucaat se aptekive..Занаетчиите (берберите) се ослободени од фискални. Плаќаат паушал.
Се надевам и во други градови за брзо. Можеби во помали градови не е многу потребно ама за луѓе кој се на работа и не можат или не им се излегува а имаат можност да јадат на работа нешто нарачано е корисна услуга.Почна, направив нарачка и ми дадоа попуст за првите 3 нарачки и бесплатна достава 1 месец.
Достава ќе наплаќаат после 1 месец работа, ќе видиме што цена ќе им биде. Инаку додаваат како луди нови фирми за храна.Се надевам и во други градови за брзо. Можеби во помали градови не е многу потребно ама за луѓе кој се на работа и не можат или не им се излегува а имаат можност да јадат на работа нешто нарачано е корисна услуга.
Е сега се надевам не се наплаќа многу доставата. Но гледам има да поканиш пријатели и така кога пријателот ќе нарача нешто прв пат ти добиваш попуст на нарачка.
Како што пишав се надевам ширење и во други градови да не се повторувам. Добро е што не е само храна и пијалоци имаат понуда и што е нега убавина, за миленици, подароци, козметика а има и пијалоци како коктели, алкохол.. Фали уште од аптеки понуда.Достава ќе наплаќаат после 1 месец работа, ќе видиме што цена ќе им биде. Инаку додаваат како луди нови фирми за храна.
Марче, тие Скопје не го покриваат цело, не други градови. Ќе почекаш за тоа. Ете имате Корпа во Тетово, што мислиш дека би смениле Волт?Како што пишав се надевам ширење и во други градови да не се повторувам. Добро е што не е само храна и пијалоци имаат понуда и што е нега убавина, за миленици, подароци, козметика а има и пијалоци како коктели, алкохол.. Фали уште од аптеки понуда.
Како/каде гледаш колку нарачки има по апликацииве?Марче, тие Скопје не го покриваат цело, не други градови. Ќе почекаш за тоа. Ете имате Корпа во Тетово, што мислиш дека би смениле Волт?
Инаку, не ми делува баш бомбастичен стартот. Денес дури и Кликни јади беа со повеќе нарачки од Волт, а за Корпа да не правиме муабет, другите две X 5.
Имам админ пасворди од неколку ресторани.Како/каде гледаш колку нарачки има по апликацииве?
Да, има доста багови, ама нормално е тоа од почеток, ќе се оправат.Само им детектирав багови во апликацијата ама ај ваљда ќе се опраар.