Преглупа пропаганда им сервираат демократите, и најтрагично е што левичариве веруваат во ова и си го прифаќаат здраво за готово.Веќе кога почнавме со пропагандата а со цел да не ја носиме другана тема во оф топик (иако и не е), наидов на друга реклама со исклучиво белци во неа, станува збор за абортус, најболната точка за либералниот гласач.
Еве графа со причините за абортус со рекламата да оди чисто онака едукативно.
You become single mother.Well, once you go black ...
Гледав документарец за овој такмичар и тв екипа отиде во некоја селендра во планините на Атлас и од Бога забораено место и го најдоа татко му. Тој потоа чепркаше по фиоки и го најде изводот од книга за родени, На него пишуваше дека овој боксеров бил уствари жена. Сиротиња тешка, што да се каже, типов со победите на бокс рингот ќе им донесе барем излез од сиромаштијата, да не речам бедата.Нови докази: Контроверзната боксерка има тестиси?
Случајот со контроверзната боксерка Имана Калиф и понатаму ја тресе јавноста. Се појави медицински извештај, кој го враќа случајот во центарот на вниманието. Добивај вести на вибер Имане Калиф го освои златниот медал на претходните Олимписки игри во Париз летово. Светската јавност ја обвини дека...a1on.mk
жифти све
какво изненаџење
има ебани слики кај шо се глеа дека има у гаќите кур, ебате беља
али не, мора некој да се просерава без везе
По пишаново најверојатно се работи за Клинефелтеров синдром. Тоа е ретка аномалија кога кај лицето има два X и еден Y хромозом. Нормално, жената има два Х хромозоми а мажот еден X и еден Y. Е тука веќе и реално навлегуваме во некоја сива зона дали се работи за маж или не, иако по мене присуството на Y хромозом би требало да те дефинира како маж па и во ваков случај со аномалија.Гледав документарец за овој такмичар и тв екипа отиде во некоја селендра во планините на Атлас и од Бога забораено место и го најдоа татко му. Тој потоа чепркаше по фиоки и го најде изводот од книга за родени, На него пишуваше дека овој боксеров бил уствари жена. Сиротиња тешка, што да се каже, типов со победите на бокс рингот ќе им донесе барем излез од сиромаштијата, да не речам бедата.
Сеа викаат дека имал микропенис и вовлечени јајца па према тоа бил жена лол
Не знам што бидна со тој Тајванецот кој имаше кур и настапуваше на ОИ.
Имаше едно шеговито видео како Кина и САД заратиле и сеа кинезиве со мегафони викаат погрешни pronouns и америве паѓаат на земја и се тресат како падавичари.
Мора да е жена, само жените биле прогресивни.Ајде кој ќе погоди од која националност е идиотот?
Ехе колку не има такви, јас знам за Рохипнол, ГХБ и Хлороформ а не сум нит инспектор нит силовател лолПо пишаново најверојатно се работи за Клинефелтеров синдром. Тоа е ретка аномалија кога кај лицето има два X и еден Y хромозом. Нормално, жената има два Х хромозоми а мажот еден X и еден Y. Е тука веќе и реално навлегуваме во некоја сива зона дали се работи за маж или не, иако по мене присуството на Y хромозом би требало да те дефинира како маж па и во ваков случај со аномалија.
За кој кур ги знам овие работи, а не сум ни медицинско лице не знам ни јас.