Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.923
Поени од реакции
44.974
Well, once you go black ...

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.748
Поени од реакции
39.625
Веќе кога почнавме со пропагандата а со цел да не ја носиме другана тема во оф топик (иако и не е), наидов на друга реклама со исклучиво белци во неа, станува збор за абортус, најболната точка за либералниот гласач.

Еве графа со причините за абортус со рекламата да оди чисто онака едукативно.

Преглупа пропаганда им сервираат демократите, и најтрагично е што левичариве веруваат во ова и си го прифаќаат здраво за готово.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345

жифти све
какво изненаџење

има ебани слики кај шо се глеа дека има у гаќите кур, ебате беља
али не, мора некој да се просерава без везе

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441

жифти све
какво изненаџење

има ебани слики кај шо се глеа дека има у гаќите кур, ебате беља
али не, мора некој да се просерава без везе
Гледав документарец за овој такмичар и тв екипа отиде во некоја селендра во планините на Атлас и од Бога забораено место и го најдоа татко му. Тој потоа чепркаше по фиоки и го најде изводот од книга за родени, На него пишуваше дека овој боксеров бил уствари жена. Сиротиња тешка, што да се каже, типов со победите на бокс рингот ќе им донесе барем излез од сиромаштијата, да не речам бедата.
Сеа викаат дека имал микропенис и вовлечени јајца па према тоа бил жена лол
Не знам што бидна со тој Тајванецот кој имаше кур и настапуваше на ОИ.

Имаше едно шеговито видео како Кина и САД заратиле и сеа кинезиве со мегафони викаат погрешни pronouns и америве паѓаат на земја и се тресат како падавичари.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.579
Поени од реакции
33.740
Eве ти Шекислав, најблиску до попис за вкупното учество на љгбтп култистите во популацијата... ~1%
1% незначајни кypтони ама ако гледаме според филмовите и сериите, секој втор е фрик.

1730927245984.png

Последно уредено:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.997
Поени од реакции
24.453
Гледав документарец за овој такмичар и тв екипа отиде во некоја селендра во планините на Атлас и од Бога забораено место и го најдоа татко му. Тој потоа чепркаше по фиоки и го најде изводот од книга за родени, На него пишуваше дека овој боксеров бил уствари жена. Сиротиња тешка, што да се каже, типов со победите на бокс рингот ќе им донесе барем излез од сиромаштијата, да не речам бедата.
Сеа викаат дека имал микропенис и вовлечени јајца па према тоа бил жена лол
Не знам што бидна со тој Тајванецот кој имаше кур и настапуваше на ОИ.

Имаше едно шеговито видео како Кина и САД заратиле и сеа кинезиве со мегафони викаат погрешни pronouns и америве паѓаат на земја и се тресат како падавичари.
По пишаново најверојатно се работи за Клинефелтеров синдром. Тоа е ретка аномалија кога кај лицето има два X и еден Y хромозом. Нормално, жената има два Х хромозоми а мажот еден X и еден Y. Е тука веќе и реално навлегуваме во некоја сива зона дали се работи за маж или не, иако по мене присуството на Y хромозом би требало да те дефинира како маж па и во ваков случај со аномалија.

За кој кур ги знам овие работи, а не сум ни медицинско лице не знам ни јас. :toe:

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.960
Поени од реакции
6.441
По пишаново најверојатно се работи за Клинефелтеров синдром. Тоа е ретка аномалија кога кај лицето има два X и еден Y хромозом. Нормално, жената има два Х хромозоми а мажот еден X и еден Y. Е тука веќе и реално навлегуваме во некоја сива зона дали се работи за маж или не, иако по мене присуството на Y хромозом би требало да те дефинира како маж па и во ваков случај со аномалија.

За кој кур ги знам овие работи, а не сум ни медицинско лице не знам ни јас. :toe:
Ехе колку не има такви, јас знам за Рохипнол, ГХБ и Хлороформ а не сум нит инспектор нит силовател лол

Kajgana Shop

На врв Bottom