Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Чудно. И вие фашистиве секогаш имате ваква реакција ако ве прашаме кои ви се заменките. Изгледа имате нешто заедничко со woke feminists.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Чудно. И вие фашистиве секогаш имате ваква реакција ако ве прашаме кои ви се заменките. Изгледа имате нешто заедничко со woke feminists.
od rubrikata se nema slucheno NIKOGASH we bring you gay shakespear

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
od rubrikata se nema slucheno NIKOGASH we bring you gay shakespear
Чудно како ова видео го покажува спротивното. Woke feminists даваат културни одговори.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Чудно како ова видео го покажува спротивното. Woke feminists даваат културни одговори.
dojdi mi vo zivo, prasaj me koja mi e zamenkata ke ti kazam ubavo koja e, ti natrteno pederishte
Автоматски споено мислење:

ova e isto kako jas neshto da izmislam shto ne postoelo i e nadvor od granici na normala (primer se osekjam kako konj) i moeto boleduvanje da go spodeluvam so site i da gi prashuvam dali se osekjaat kako konj, normalno deka kje bidat nervozni lugjeto, im go troshish vremeto so nepostoechki sranja.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.262
Поени од реакции
34.854

dojdi mi vo zivo, prasaj me koja mi e zamenkata ke ti kazam ubavo koja e, ti natrteno pederishte
Шеки: „Ууууу, сега ме напали“! :LOL:

Kултистите од ЛГБТ култот даваат културни одговори за култистичката наратива на нивниот култ... Колку неочекувано великодушно од нив! :unsure:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.894
Поени од реакции
40.691

99,9% од овие ваквиве се ментално заболени ликови, и самите си кажуваат дека се болни и дека се лечат, а голем дел ТРЕБА да се лечат. Зашто тогаш се тера целиот наратив со овие болесници во прв план? Зашто се дозволува вакви ликови да бидат во контакт со деца и да ги "учат" во градинките и во училиштата наместо да се наполнат менталните установи со нив?

Зашто на пример Шеки има акаунт на Кајгана и шири овде некаква пропаганда, а се гледа дека типот не е добар у главата, му фали нешто или попросто треба да се лечи.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
870
Поени од реакции
2.024
Мене Шеки ми служи за заебанциjа и ништо друго. Кутриот тоj не знае колку е забеган.
Едно забегано педерче не верувам дека може да наштети во Каjгана. Во старо време такви ликови служеле одлично да бидат дворски шутови. Мене Шеки ме асоцира на точно таков шут. Никоj не треба да го смета за озбилно, знаеме дека дечкото е скроз пореметен.

Разликата е таа што во денешно време се шират секаде овие фрикови и дворски шутови затоа што левите им даваат секакви права да парадираат.
Секако ќе им доjде краjот наскоро.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.262
Поени од реакции
34.854
Додека ние се смееме, мрмотите си ја виткаат чоколадата и таквите како Шеки ќе почнат да никнуваат како воспитувачи, наставници, професори - по градинки, училишта, факултети. Еднаш тоа кога ќе се случи и кога ќе имаат непречен пристап до децата, ќе се случи експлозија на нови фрикови и членови на лгбт култот.

Голема грешка е таквите да се игнорираат.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Мене Шеки ми служи за заебанциjа и ништо друго. Кутриот тоj не знае колку е забеган.
Едно забегано педерче не верувам дека може да наштети во Каjгана. Во старо време такви ликови служеле одлично да бидат дворски шутови. Мене Шеки ме асоцира на точно таков шут. Никоj не треба да го смета за озбилно, знаеме дека дечкото е скроз пореметен.

Разликата е таа што во денешно време се шират секаде овие фрикови и дворски шутови затоа што левите им даваат секакви права да парадираат.
Секако ќе им доjде краjот наскоро.
problemot e shto e peder vo dusha, ne peder po seksualna priroda. ne narekuva fashisti a on podrzuva nashminkani mazi da lechat kompleksi pred deca vo gradinka, tuka e problemot ne shto saka mazi.
ima top lugje pederi ili lezbejki i najverojatno se mnozinstvo. ova drugovo, shlajmov shto e najglasen e problemot zsh posle lugje imaat omraza kon pederi/lezbejki.
vo sushtina narativata shto probuvaat da ja nametnat, uspeva.
militantno lgbt+ krilo probuva da vleze vo obrazovanie i vo social engineering pravi chuvstvo na odvratnost kaj golem del od narodot i se izednachuvaat normalni pederi/lezbejki so ovie nakazive.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
870
Поени од реакции
2.024
Додека ние се смееме, мрмотите си ја виткаат чоколадата и таквите како Шеки ќе почнат да никнуваат како воспитувачи, наставници, професори - по градинки, училишта, факултети. Еднаш тоа кога ќе се случи и кога ќе имаат непречен пристап до децата, ќе се случи експлозија на нови фрикови и членови на лгбт култот.

Голема грешка е таквите да се игнорираат.
Мене ми е jасно дека овие лгбт изроди се штетни за сите нас и се сложувам дека не треба да ги игнорираме, но додека црвените не доjдат на власт повторно во Америка, ништо нема да се смени...дотогаш ќе гледаме како сè повеќе се шират овие фрикови.

Член од
22 август 2022
Мислења
745
Поени од реакции
2.107
Сме дошле до дереџе на обука да слушаме како не треба да јадеме месо и да намалиме со правење деца иначе Земјата нема да може да овозможи доволно за сите. До тука.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Сме дошле до дереџе на обука да слушаме како не треба да јадеме месо и да намалиме со правење деца иначе Земјата нема да може да овозможи доволно за сите. До тука.
interesno ova kako ne go kazuvaat vo muslimanski sredini ili primer vo Afrika, posho problemot se cobe i vesna od lisiche so nivnoto edno dete :icon_lol:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.598
Каде оваа работа?

Kajgana Shop

На врв Bottom