- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.289
- Поени од реакции
- 84.411
^Старо е ова, ама е добар показател за нерационалноста и лишеноста од основни когнитивни способности на сите од таа секта.
Чудно. И вие фашистиве секогаш имате ваква реакција ако ве прашаме кои ви се заменките. Изгледа имате нешто заедничко со woke feminists.
od rubrikata se nema slucheno NIKOGASH we bring you gay shakespearЧудно. И вие фашистиве секогаш имате ваква реакција ако ве прашаме кои ви се заменките. Изгледа имате нешто заедничко со woke feminists.
od rubrikata se nema slucheno NIKOGASH we bring you gay shakespear
dojdi mi vo zivo, prasaj me koja mi e zamenkata ke ti kazam ubavo koja e, ti natrteno pederishteЧудно како ова видео го покажува спротивното. Woke feminists даваат културни одговори.ASKING STRANGERS THEIR PRONOUNS (THEY DON’T LIKE IT) | NOAHFINNCE
LETS ASK STRANGERS THEIR PRONOUNS AND SEE HOW MUCH THEY HATE IT!!COME SEE ME AT A SHOW(USA):https://www.noahfinnce.com/pages/noahfinnce-tourSTREAM MY NEW SON...www.youtube.com
ova e isto kako jas neshto da izmislam shto ne postoelo i e nadvor od granici na normala (primer se osekjam kako konj) i moeto boleduvanje da go spodeluvam so site i da gi prashuvam dali se osekjaat kako konj, normalno deka kje bidat nervozni lugjeto, im go troshish vremeto so nepostoechki sranja.Чудно како ова видео го покажува спротивното. Woke feminists даваат културни одговори.ASKING STRANGERS THEIR PRONOUNS (THEY DON’T LIKE IT) | NOAHFINNCE
LETS ASK STRANGERS THEIR PRONOUNS AND SEE HOW MUCH THEY HATE IT!!COME SEE ME AT A SHOW(USA):https://www.noahfinnce.com/pages/noahfinnce-tourSTREAM MY NEW SON...www.youtube.com
Шеки: „Ууууу, сега ме напали“!dojdi mi vo zivo, prasaj me koja mi e zamenkata ke ti kazam ubavo koja e, ti natrteno pederishte
Kултистите од ЛГБТ култот даваат културни одговори за култистичката наратива на нивниот култ... Колку неочекувано великодушно од нив!Чудно како ова видео го покажува спротивното. Woke feminists даваат културни одговори.ASKING STRANGERS THEIR PRONOUNS (THEY DON’T LIKE IT) | NOAHFINNCE
problemot e shto e peder vo dusha, ne peder po seksualna priroda. ne narekuva fashisti a on podrzuva nashminkani mazi da lechat kompleksi pred deca vo gradinka, tuka e problemot ne shto saka mazi.Мене Шеки ми служи за заебанциjа и ништо друго. Кутриот тоj не знае колку е забеган.
Едно забегано педерче не верувам дека може да наштети во Каjгана. Во старо време такви ликови служеле одлично да бидат дворски шутови. Мене Шеки ме асоцира на точно таков шут. Никоj не треба да го смета за озбилно, знаеме дека дечкото е скроз пореметен.
Разликата е таа што во денешно време се шират секаде овие фрикови и дворски шутови затоа што левите им даваат секакви права да парадираат.
Секако ќе им доjде краjот наскоро.
Мене ми е jасно дека овие лгбт изроди се штетни за сите нас и се сложувам дека не треба да ги игнорираме, но додека црвените не доjдат на власт повторно во Америка, ништо нема да се смени...дотогаш ќе гледаме како сè повеќе се шират овие фрикови.Додека ние се смееме, мрмотите си ја виткаат чоколадата и таквите како Шеки ќе почнат да никнуваат како воспитувачи, наставници, професори - по градинки, училишта, факултети. Еднаш тоа кога ќе се случи и кога ќе имаат непречен пристап до децата, ќе се случи експлозија на нови фрикови и членови на лгбт култот.
Голема грешка е таквите да се игнорираат.
interesno ova kako ne go kazuvaat vo muslimanski sredini ili primer vo Afrika, posho problemot se cobe i vesna od lisiche so nivnoto edno deteСме дошле до дереџе на обука да слушаме како не треба да јадеме месо и да намалиме со правење деца иначе Земјата нема да може да овозможи доволно за сите. До тука.
Каде оваа работа?Сме дошле до дереџе на обука да слушаме како не треба да јадеме месо и да намалиме со правење деца иначе Земјата нема да може да овозможи доволно за сите. До тука.
Пријателкава што ми го кажа е колешка од Њујорк. Каде било не прашав, ама вчера баш збореше. Пред две години отприлика .Каде оваа работа?