Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

Член од
16 ноември 2020
Мислења
870
Поени од реакции
2.025
Транс луѓето се транс дури од мали години, не им текнува на 30.
Тоа се психички пореметени луѓе исто како и ти. Немате никаква иднина...не случаjно околу половината од вас трансформерите се самоубиваат уште на млади години. Одговорот е многу прост...немате никаква цел за живот. Вие сте непотребни паразити на овоj свет.

Типичен пореметен вокер:

Интересно како скоро сите се дебели, грозни, фрикозоидни...целосно непривлечни. :)

Последно уредено:
Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Тоа се психички пореметени луѓе исто како и ти. Немате никаква иднина...не случаjно околу половината од вас трансформерите се самоубиваат уште на млади години. Одговорот е многу прост...немате никаква цел за живот. Вие сте непотребни паразити на овоj свет.

Типичен пореметен вокер:

Интересно како скоро сите се дебели, грозни, фрикозоидни...целосно непривлечни. :)
ne znam samo kako izdrzuvaat da ne im lupnat po nekoj shamar na vakvi? bukvalno treba eden zezhok shamar ala sase polikliniko za da gi vratish u duvloto
:backa:

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Преубаво видео, можам да го гледам со саати и никогаш нема да ми здосади.

Единствениот новинар што го поштувам е Сарма заради шамаров.
koga i da go gledam srce mi se polni <3
Автоматски споено мислење:

najjako e kako gleda u mobilniot posle shamarov, kao chek da proveram zena mi preeska mi zvoneshe da ne treba leb i mleko da kupam :icon_lol:

Член од
22 август 2022
Мислења
742
Поени од реакции
2.114
Како повеќе ги следам овие струи во чиишто детали никако не навлегувам, така сѐ повеќе имам впечаток дека постојат две контра струи на истите, една влече кон мизогинија, друга кон мизандрија.

Мажите да ги сметаат жените за лесно заменливи и да ги третираат како роба, промискуитет да биде дозволена машка особина, додека жените да ги сметаат мажите за банкомати, вреднувајќи ги според автомобилите и колку можат да им пружат. Поарно со некој што те чува и гледа како очи во глава да отидеш во парк или на кеј со термос кафе и кифли, одошто со некој за човек што не те рачуна да седиш во Риц.

Како резултат, мажите и жените обострано ќе изгубат почит еден кон друг, а без почит, нема саглам врски и односи, што несомнено ќе влијае врз прифаќање на новите наметнати... да не ги речам глупости.

Свесни се дека сѐ додека постојат групи коишто стојат зад традиционалните заедници и улоги на мажите и жените, победата и доминацијата нема да е 100% сигурна. Сѐ додека има материјал за нова Ноева арка, има надеж. Можно е и да се лажам, не знам.

И ова, со менувањево пол многу се забега во злоупотреби. На девојче со интелектуална попреченост ѝ прекинувале терапија и ја заменувале со хормонска само за да земат пари од LGBT. Девојчето за жал починало. Значи сѐ нека е на база на слободна волја за истражување. Без притисок и пропаганда.

Последно уредено:
Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Како повеќе ги следам овие струи во чиишто детали никако не навлегувам, така сѐ повеќе имам впечаток дека постојат две контра струи на истите, една влече кон мизогинија, друга кон мизандрија.

Мажите да ги сметаат жените за лесно заменливи и да ги третираат како роба, промискуитет да биде дозволена машка особина, додека жените да ги сметаат мажите за банкомати, вреднувајќи ги според автомобилите и колку можат да им пружат. Поарно со некој што те чува и гледа како очи во глава да отидеш во парк или на кеј со термос кафе и кифли, одошто со некој за човек што не те рачуна да седиш во Риц.

Како резултат, мажите и жените обострано ќе изгубат почит еден кон друг, а без почит, нема саглам врски и односи, што несомнено ќе влијае врз прифаќање на новите наметнати... да не ги речам глупости.

Свесни се дека сѐ додека постојат групи коишто стојат зад традиционалните заедници и улоги на мажите и жените, победата и доминацијата нема да е 100% сигурна. Сѐ додека има материјал за нова Ноева арка, има надеж. Можно е и да се лажам, не знам.

И ова, со менувањево пол многу се забега во злоупотреби. На девојче со интелектуална попреченост ѝ прекинувале терапија и ја заменувале со хормонска само за да земат пари од LGBT. Девојчето за жал починало. Значи сѐ нека е на база на слободна волја за истражување. Без притисок и пропаганда.
edno e sigurno, vekje sme na sredina na downhill patekata, bez kochnici i bez shlem, koga kje plesneme na dnoto i mazi i zeni kje sfatime deka cel toj kurch i gordost bil izalud i glup a so toa i nie poshto sme dozvolile da mislime taka sebichno bez smetka za drugiot rod.

vo sushtina, lugje se gomna i samo mislat na sebe, sekogash neli ima iskluchoci, a jas gi baram tie iskluchoci i niz godinite se pomalku i pomalku gi ima.

Dobroto sega a mozebi i losho e shto ima se povekje filtri za da se izgubat niz niv tie shto ne ni trebaat, samo loshoto e shto niz celo toa gjubre kje se sprovne i dijamant. :(

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.609
Поени од реакции
88.074

И до ден денес не можам да ја сфатам реакцијата на Сашета, овој му мава шамар, овој се повлекува и блуе во мобилниот. Не можам да најдам НЗС, ни да му возврати, ни да замавне со нешто, ни да го опцуе па макар и од далечина... Само гледа во мобилниот со зацрвенето уше :LOL:

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
И до ден денес не можам да ја сфатам реакцијата на Сашета, овој му мава шамар, овој се повлекува и блуе во мобилниот. Не можам да најдам НЗС, ни да му возврати, ни да замавне со нешто, ни да го опцуе па макар и од далечина... Само гледа во мобилниот со зацрвенето уше :LOL:
kako ne mozesh, najgolema pichka e sasheta, duri i pichka da go narechesh e navreda za pichkite posho poznaam mn pohrabri devojki so integritet odkolku ovaa propalica kratovska so work and travel fail vo amerika

Член од
24 март 2010
Мислења
15.318
Поени од реакции
26.252
Епа се води по логиката дека еден попиен шамар е подобро од два попиени шамари. Затоа си гледа во телефон. На тема Саше криво ми е што му избега за малку на Хипо тогаш. Тоа ќе беше забавно ставање во бубањ.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.883
Поени од реакции
50.440
Епа се води по логиката дека еден попиен шамар е подобро од два попиени шамари. Затоа си гледа во телефон. На тема Саше криво ми е што му избега за малку на Хипо тогаш. Тоа ќе беше забавно ставање во бубањ.
Ако имало шанса да испадне како случката на изборното место во Кичево кај што Хипо бил вратен назад на столче од рандом шипац од 62 кила, ич да не ти е криво. :D

Иначе, реакцијата на Саше може да се види на било кој документарец за живинки. Позицијата е идентична со таа на било кое рандом мајмунче, откако ќе биде разлупано од силвербекот и ќе му се пробуди субмисивноста .

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.408
Поени од реакции
38.923
Цигар у муцката, извадена кошула од панталони ала кооперациски камионџија, и со лева преку човек му го рестартира нервниот систем.

Најјакиот шамар фатен на камера. :cuc:

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.630
Поени од реакции
14.135
Шо има да сфаќаш? Го рестартираше на фабрички. Зеде телефон да види која дата сме пошто го врати у предшколска

Kajgana Shop

На врв Bottom