Тоа се психички пореметени луѓе исто како и ти. Немате никаква иднина...не случаjно околу половината од вас трансформерите се самоубиваат уште на млади години. Одговорот е многу прост...немате никаква цел за живот. Вие сте непотребни паразити на овоj свет.Транс луѓето се транс дури од мали години, не им текнува на 30.
ne znam samo kako izdrzuvaat da ne im lupnat po nekoj shamar na vakvi? bukvalno treba eden zezhok shamar ala sase polikliniko za da gi vratish u duvlotoТоа се психички пореметени луѓе исто како и ти. Немате никаква иднина...не случаjно околу половината од вас трансформерите се самоубиваат уште на млади години. Одговорот е многу прост...немате никаква цел за живот. Вие сте непотребни паразити на овоj свет.
Типичен пореметен вокер:
Интересно како скоро сите се дебели, грозни, фрикозоидни...целосно непривлечни.
koga i da go gledam srce mi se polni <3Преубаво видео, можам да го гледам со саати и никогаш нема да ми здосади.
Единствениот новинар што го поштувам е Сарма заради шамаров.
najjako e kako gleda u mobilniot posle shamarov, kao chek da proveram zena mi preeska mi zvoneshe da ne treba leb i mleko da kupamПреубаво видео, можам да го гледам со саати и никогаш нема да ми здосади.
edno e sigurno, vekje sme na sredina na downhill patekata, bez kochnici i bez shlem, koga kje plesneme na dnoto i mazi i zeni kje sfatime deka cel toj kurch i gordost bil izalud i glup a so toa i nie poshto sme dozvolile da mislime taka sebichno bez smetka za drugiot rod.Како повеќе ги следам овие струи во чиишто детали никако не навлегувам, така сѐ повеќе имам впечаток дека постојат две контра струи на истите, една влече кон мизогинија, друга кон мизандрија.
Мажите да ги сметаат жените за лесно заменливи и да ги третираат како роба, промискуитет да биде дозволена машка особина, додека жените да ги сметаат мажите за банкомати, вреднувајќи ги според автомобилите и колку можат да им пружат. Поарно со некој што те чува и гледа како очи во глава да отидеш во парк или на кеј со термос кафе и кифли, одошто со некој за човек што не те рачуна да седиш во Риц.
Како резултат, мажите и жените обострано ќе изгубат почит еден кон друг, а без почит, нема саглам врски и односи, што несомнено ќе влијае врз прифаќање на новите наметнати... да не ги речам глупости.
Свесни се дека сѐ додека постојат групи коишто стојат зад традиционалните заедници и улоги на мажите и жените, победата и доминацијата нема да е 100% сигурна. Сѐ додека има материјал за нова Ноева арка, има надеж. Можно е и да се лажам, не знам.
И ова, со менувањево пол многу се забега во злоупотреби. На девојче со интелектуална попреченост ѝ прекинувале терапија и ја заменувале со хормонска само за да земат пари од LGBT. Девојчето за жал починало. Значи сѐ нека е на база на слободна волја за истражување. Без притисок и пропаганда.
И до ден денес не можам да ја сфатам реакцијата на Сашета, овој му мава шамар, овој се повлекува и блуе во мобилниот. Не можам да најдам НЗС, ни да му возврати, ни да замавне со нешто, ни да го опцуе па макар и од далечина... Само гледа во мобилниот со зацрвенето ушеПреубаво видео, можам да го гледам со саати и никогаш нема да ми здосади.
kako ne mozesh, najgolema pichka e sasheta, duri i pichka da go narechesh e navreda za pichkite posho poznaam mn pohrabri devojki so integritet odkolku ovaa propalica kratovska so work and travel fail vo amerikaИ до ден денес не можам да ја сфатам реакцијата на Сашета, овој му мава шамар, овој се повлекува и блуе во мобилниот. Не можам да најдам НЗС, ни да му возврати, ни да замавне со нешто, ни да го опцуе па макар и од далечина... Само гледа во мобилниот со зацрвенето уше
Епа се води по логиката дека еден попиен шамар е подобро од два попиени шамари. Затоа си гледа во телефон. На тема Саше криво ми е што му избега за малку на Хипо тогаш. Тоа ќе беше забавно ставање во бубањ.И до ден денес не можам да ја сфатам реакцијата на Сашета, овој му мава шамар, овој се повлекува и блуе во мобилниот. Не можам да најдам НЗС, ни да му возврати, ни да замавне со нешто, ни да го опцуе па макар и од далечина... Само гледа во мобилниот со зацрвенето уше
Ако имало шанса да испадне како случката на изборното место во Кичево кај што Хипо бил вратен назад на столче од рандом шипац од 62 кила, ич да не ти е криво.Епа се води по логиката дека еден попиен шамар е подобро од два попиени шамари. Затоа си гледа во телефон. На тема Саше криво ми е што му избега за малку на Хипо тогаш. Тоа ќе беше забавно ставање во бубањ.
Шо има да сфаќаш? Го рестартираше на фабрички. Зеде телефон да види која дата сме пошто го врати у предшколскаИ до ден денес не можам да ја сфатам реакцијата на Сашета, овој му мава шамар, овој се повлекува и блуе во мобилниот. Не можам да најдам НЗС, ни да му возврати, ни да замавне со нешто, ни да го опцуе па макар и од далечина... Само гледа во мобилниот со зацрвенето уше