Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Да не има некој искуство со промена на лет? Сабајлево ми стигна дека летот ми е преместен за еден ден и имам опција за refund. Дали ти ги враќаат сите пари на трансакциска?

od Ger za nazad isto li se cekiras na aerodromot i ti treba samo pashos da pokazes nisto drugo taka? I dali znaat da kasnat letovite od tamu za tuka? mnogu malku?

od Ger za nazad isto li se cekiras na aerodromot i ti treba samo pashos da pokazes nisto drugo taka? I dali znaat da kasnat letovite od tamu za tuka? mnogu malku?
Треба да се чекираш онлајн.

Како бе си планирате дали ќе касни или не, што ако касни во 99 случаи ама баш стотиот кога ти леташ тргне на време што ќе им речеш ама стално касни? Твое е да бидеш на време на аеродром зашто сигурно нема авионот да те чека

Како бе си планирате дали ќе касни или не, што ако касни во 99 случаи ама баш стотиот кога ти леташ тргне на време што ќе им речеш ама стално касни? Твое е да бидеш на време на аеродром зашто сигурно нема авионот да те чека
Македонциве и каснењето се патологија

Работата е ако се дешава почесто да касни за назад летот да си планираш за тие што ке те чекаат на СК аеро за "договор" а не да ме чека мене авионот,не сме се разбрале..
Btw имат бординг пасс или мора да се печати ( за назад ) ?
Иначе фала.

Работата е ако се дешава почесто да касни за назад летот да си планираш за тие што ке те чекаат на СК аеро за "договор" а не да ме чека мене авионот,не сме се разбрале..
Иначе фала.

Ќе си ја симнеш (симнат) Flightradar24 за на андроид и во реално време ќе пратат кога ќе полета и каде се наоѓа во моментот со која брзина се движи колку е високо итн.

Ќе си гледате на аеродром, expected time за слетување и тоа е тоа :)
Башка пред да полеташ, дур си во авион ќе им пишеш порака дека полетувате, не е крај на свет :))

Иначе фала.
Ти пишале како можеш да го пратиш авионот до кај е, немора апликација може и на компјутер .
Симни ја апликацијата од виззаир и не.мораш да ја печатиш картата можеш преку неа да покажеш

Здраво. Имам лет утре за Берлин, чекирав карти сега (3 наеднаш дека заедно патуваме), имам боардинг кард, ама нема боардинг пас.да спуштам. Чаре ?

Здраво. Имам лет утре за Берлин, чекирав карти сега (3 наеднаш дека заедно патуваме), имам боардинг кард, ама нема боардинг пас.да спуштам. Чаре ?

Мислам дека од Македонија не ти треба да принташ карти.

Фала на одговорот, ама се надевам дека некој ќе каже за посигурно.

Да потврдам.
Другар ми патуваше скоро од Македонија до Германија и само што ми кажа дека го користел само кодот.
Они ти принтаат тикет кога ќе го презентираш кодот и пасошот.

Да потврдам.
Другар ми патуваше скоро од Македонија до Германија и само што ми кажа дека го користел само кодот.
Они ти принтаат тикет кога ќе го презентираш кодот и пасошот.

Е ова е веќе друго. Фала ти многу. Инаку и на веб сајтот на Визер во делот за чекирање, никаде не пишува бординг пас, туку само бординг кард. Значи сменети се работите. Фала многу уште еднаш. Поздрав

Летав некна за Гер,за чек ин даваш пасош на шалтер им кажуваш до кој град леташ и ти принтаат карта,и да ви кажам едно 30 луѓе ги препратија да си доплатат багаж дека им бил претежок,преголем за малку кг/цм и настана караница o_O. И да кога слетав Гер на пасошка контрола ме испитуваше тој полицаецот,до кај ке одиш,кај кој,колку дена,ми тражеше да му покажам повратна карта (среќа имав сликано на тел),ме пита за пари колку носам му кажав и чекше до дека не му ги покажам па тогај ми го даде пасошот,ме задржа едно 10 мин..
Пс летовите натаму и наваму не каснеа ич,туку 5 до 10 мин порано слетавме позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom