Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Откога ќе се чекираш на веб страната ќе ти напише „Се' е подготвено. Качете се“ (или нешто слично на тоа), пред да полеташ се појавуваш со пасошот на шалтер за летот, ќе те најдат во системот и тие од шалтер ќе ти дадат испечатена карта за влез во авионот, и готово, со таа карта се качуваш на авионот.[DOUBLEPOST=1457040408][/DOUBLEPOST]
Порано имаше таква опција, сега веќе НЕМА! Картата за влез во авионот ја печатат и ти ја даваат на шалтер на Скопскиот аеродром.
jas od sofija imam let i koga ja chekirav mi gi dadoa i dvete karti da si gi ispecatam, nego pisuva tie so ne se vo evropa patnici treba pak da se prijavat? pak da odam na salterot?

Порано имаше таква опција, сега веќе НЕМА! Картата за влез во авионот ја печатат и ти ја даваат на шалтер на Скопскиот аеродром.[/quote]
Имаш и сега,преку мобилната апликација на Виз[emoji6]

Прашање 2 :D
Течностите што се носат во торбица во кабина, требало да бидат пакувани во прозирна кеса/несесер. Видов на нет од оние со патент што се, побарав ваму-таму, ненајдов. Дајте нешто совет, како да се снајдам или од каде да најдам такво како несесер?

ping: @devojka87 @macedon89 оти со шишенцава е поврзано де :D
Кесата треба да изгледа токму како онаа што ја постави @macedon89 имаше во ДМ побарај а исто и по продавнициве кај што продаваат кеси за замрзнувачи би требало да има. Некој ми спомена дека и во Скопје ги даваат на аеродром ама не можам со сигурност да тврдам.

Кесите ги даваат на аеродром, летав пред два дена и имаше. Јас никогаш не сум носела од дома ќеса, секогаш ба аеродром ми давале.

Sent from my E2105 using Tapatalk

decki ranecot mi e 45cm a na kartata pisuva dimenzii 42 cm, bi mi pravele problem za toa

Има ли шанси цена на карта од Франкфурт Хан до Скопје да е докај 3000 денара?? У јули месец, деа ги гледам по 6000 се

Sent from my 6036Y using Tapatalk

dozvoluvaat li da se nosat kremi, pasti, gelovi vo maliot besplaten bagaz

Искрено тешко... подобро извади си Wizz discount со тоа ти се исплаќа малце повеќе..
Колку е тоа малце повеќе? :D

Ние ќе патуваме 4ца во два правци заедно, ама не сум сигурна дали ќе ни се исплати да извадиме Wizz discount само за овие две релации. :unsure:

Ние ќе патуваме 4ца во два правци заедно, ама не сум сигурна дали ќе ни се исплати да извадиме Wizz discount само за овие две релации. :unsure:

Незнам на памет одбери го дискаунтот и одма ти покажува колку е до и без него. Така ќе знаеш бар уште еднаш да леташ во годината ти е уште повеќе исплатливо. Јас за милано кога одев со другарка за 2 карти во старт ми беше поефтино пошто штедиш и на багаж со тоа.

3399 МКД е да се купит членството за 5 луѓе максимум.
Заштедата е 630 МКД по релација по лице и плус 300 МКД за 1 куфер така да се исплаќат да се купит

ај во оваа тема имате патувано па да прашам :D шампони и дезодоранси 100мл по Скопје кај да најдам ? По маркетиве минимум 200мл
A najbolja opcija ti e da si kupish koga ke stignes na destinacijata.
Sigurno ima marketi, i sigurno imas proizvodi za licna higiena po pristapna cena i so super kvalitet. Em shtedish prostor, em glavobolka na security check, em pari ( u slucaj da ti gi zaplenat ).

na boarding pass mi pisuva bidejki ne sum od eu povtorna kontola na pasos treba, toa na wizz kaj so cekiraat da odam ili security check koga se pravi ke bide taa kontrola?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom