B
Blade Torch
Гостин
Што се случи со најавата за летови до Прага? Дај нека биде работа, за јуни ми е. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чешкиот национален превозник Czech Airlines од летото 2016 година воведува линија Прага - Скопје и обратно, 3 пати неделно, продажба на карти од октомври/ноември 2015 год.Мислам дека друг превозник беше тој за Прага, не Wizzair.
Што се случи со најавата за летови до Прага? Дај нека биде работа, за јуни ми е.![]()
А оти не се паднати цените? или треба првин да резервираш па 20% намалува?
Mala pomos vo vrska so povraten bilet,kako da se snaogam .
Planiram na 18 ili 22 dekemvri da idam za Malmo,cenite za eden pravec mi odgovaraat,no za povraten kako da pominam poevtino ?planiram da ostanam do posle nova godina,okolu 3 nedeli .
Bas sega vidov,na 18 dekemvri poletuvanje na 2 januari vrakanje,3078den za dvajca vozrasni .Ако не си ЕУ државјанин тогаш ќе ти побараат повратен билет при пасошка контрола . Подобро од сега да си купиш повратен бидејќи ако купуваш од таму а датумот е една , две недели пред патување може да платиш солена сума .
Bas sega vidov,na 18 dekemvri poletuvanje na 2 januari vrakanje,3078den za dvajca vozrasni .
Na 22 dekemvri letanje na 5 vrakanje ista cena .
Ili pak ja sum greska ??
Prvpat mi e,pa podobro da si prasam,inace bev do agencija na drugar,on mi kaza deka za niv ima drugi ceni radi toa sto se vodat ko agencija i deka poevtino bi prosol sam ako bukiram .
Fala mnogu .Иста цена е за 2 и 5 јануари . Резервирај си повратен од овде .
A da rezerviram denes dodeka ima popust,a u meguvreme mi istekuva vaznost na pasos,znaci na 22 poletuvanje,a 19 mi istekuva,a u procedura nov,mozno e takvo nesto ?Иста цена е за 2 и 5 јануари . Резервирај си повратен од овде .
A da rezerviram denes dodeka ima popust,a u meguvreme mi istekuva vaznost na pasos,znaci na 22 poletuvanje,a 19 mi istekuva,a u procedura nov,mozno e takvo nesto ?
Ќе мораш прво да чекираш па после тоа ќе ќе ги добиеш картите, кои ќе можеш да ги испринташПорачав 4 повратни карти до Барселона, ама на меил не ми стигна картата туку само инфрмации за патниците со сите 4 имиња, детали на лет и цена на картите, има некаков проблем или вака е секогаш треба да се почека за да стигна картите картите?