Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Колку алкохол можам да носам во куфер?
Дали може 2 шишиња вино од 0.75л да се носат?
На веб-сајтот нема никакви информации :(

Па и за 3 нема да е проблем ако се флексибилни ;) Е сега ова е за влез во МК, за надвор не знам ама би требало да е исто.
Screenshot_10.png

Nisto nemozam da napisam vo Trgnuvanje i Odenje , nisto ne mi funkcionira na sajtov imate li vie problem ?
Не, се' си функционира одлично, без никаков проблем.
Пробај со друг веб-прелистувач од тој што моментално го користиш за отварање на нивната веб-страна. (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer ...).

Некој да има информација дали ќе пуштат некој попуст до кај 15ти декември? :)

До Бостон преку Истанбул колку би чинела во овој момент картата ако ја резервираш за во крај на Мај некаде? Ќе се фати ли поефтино пошо уште е рано?

До Бостон преку Истанбул колку би чинела во овој момент картата ако ја резервираш за во крај на Мај некаде? Ќе се фати ли поефтино пошо уште е рано?

Преку Истанбул картата ти е околу 800$ повратна а околу 650$ преку други. За еден правец картите ти се речиси пола од овие цени. Нормално што порано букираш тоа поефтино златно правило :)
2r4so3l.png

Картите ги гледав на

www.cheapoair.com

Дали некој знае колку ќе ми наплати ВизЕр за префрлање на картата на друг човек. Значи имам карта на мое име, нема да можам да ја искористам и би сакал да ја поклонам на некој?

45 евра ако го направиш тоа преку сајтот, 60е е на аеродромот

Дали некој знае колку ќе ми наплати ВизЕр за префрлање на картата на друг човек. Значи имам карта на мое име, нема да можам да ја искористам и би сакал да ја поклонам на некој?

Последно уредено:
„За жал, мора да Ве известиме дека настана промена во распоредот што влијае на лет(овите) со шифра за потврда XXXX. Искрено Ви се извинуваме за можните непријатности поради промената.“

Ми ја промениле датата за Нирнберг - Скопје.
Наместо на 13 јануари 2016, ќе се враќам на 10 јануари 2016.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Како можи вака до вчера од Барселона до Скопје имаше летови за во вторник, а сега има само за во сабота https://wizzair.com/mk-MK/TimeTable/Barcelona/Skopje и се дупло поскапи... Сакав да одам Барселона од 30.01 до 02.02 а сега вака од сабота до сабота многу деној ми ида... Има шанси да се врата летовите во вторник или пак да се намала летовите за во сабота?

Не паничи, пред 3 месеци за сега во ноември беше 9500 повратна, потоа јас во септември ја платив 3000.

Како можи вака до вчера од Барселона до Скопје имаше летови за во вторник, а сега има само за во сабота https://wizzair.com/mk-MK/TimeTable/Barcelona/Skopje и се дупло поскапи... Сакав да одам Барселона од 30.01 до 02.02 а сега вака од сабота до сабота многу деној ми ида... Има шанси да се врата летовите во вторник или пак да се намала летовите за во сабота?
Летовите кон Барселона Нирнберг и Парис(не ме држи за збор) се редуцирани поради слаба побарувачка се до Март 2016

Летовите кон Барселона Нирнберг и Парис(не ме држи за збор) се редуцирани поради слаба побарувачка се до Март 2016
како така :( Има шанса да ги врата летовите? И шо че беше ако купев за 02.02?

@Apple gleam Deka si upaten. Mi smenija data za let koj ne mi odgovara. Moze da im se javam i da kenkam da mi vratat pari ili da mi smenat destinacija?

@Apple gleam Deka si upaten. Mi smenija data za let koj ne mi odgovara. Moze da im se javam i da kenkam da mi vratat pari ili da mi smenat destinacija?

Ne sum siguren mozda najdobro da se javis na kontakt brohot zatoa sto ti e smeneta data bez da te konsultiraat[DOUBLEPOST=1447259616][/DOUBLEPOST]
како така :( Има шанса да ги врата летовите? И шо че беше ако купев за 02.02?

Été nenajdeno se desi...da si cupe ke ti jq semenza sega se sto zane e deka napravile promena radi slaba prodazba...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom