Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, се' си функционира одлично, без никаков проблем.Nisto nemozam da napisam vo Trgnuvanje i Odenje , nisto ne mi funkcionira na sajtov imate li vie problem ?
До Бостон преку Истанбул колку би чинела во овој момент картата ако ја резервираш за во крај на Мај некаде? Ќе се фати ли поефтино пошо уште е рано?
Дали некој знае колку ќе ми наплати ВизЕр за префрлање на картата на друг човек. Значи имам карта на мое име, нема да можам да ја искористам и би сакал да ја поклонам на некој?
Летовите кон Барселона Нирнберг и Парис(не ме држи за збор) се редуцирани поради слаба побарувачка се до Март 2016Како можи вака до вчера од Барселона до Скопје имаше летови за во вторник, а сега има само за во сабота https://wizzair.com/mk-MK/TimeTable/Barcelona/Skopje и се дупло поскапи... Сакав да одам Барселона од 30.01 до 02.02 а сега вака од сабота до сабота многу деној ми ида... Има шанси да се врата летовите во вторник или пак да се намала летовите за во сабота?
како такаЛетовите кон Барселона Нирнберг и Парис(не ме држи за збор) се редуцирани поради слаба побарувачка се до Март 2016
@Apple gleam Deka si upaten. Mi smenija data za let koj ne mi odgovara. Moze da im se javam i da kenkam da mi vratat pari ili da mi smenat destinacija?
како такаИма шанса да ги врата летовите? И шо че беше ако купев за 02.02?